Nieuws

Digitale bank Aion maakt alle bankdiensten levenslang gratis voor Belgische eerstehulpverleners

Aion
Alle Belgische gezondheidsmedewerkers kunnen voortaan levenslang gratis gebruikmaken van de bankdiensten van Aion.

Voor een beperkte periode is Aion ook gratis voor alle Belgen.

De digitale bank Aion laat haar goed hart zien. Alle Belgische gezondheidswerkers in de frontlinie van de strijd tegen het coronavirus kunnen vanaf nu gratis en levenslang gebruikmaken van alle bankdiensten die Aion heeft.

Duizenden verpleegkundigen, artsen en andere eerstehulpverleners gaan in de frontlinie onverschrokken door met de bestrijding van de Covid-19-pandemie in België. Aion, een digitale bank in België die wordt aangedreven door A.I., wil haar steentje bijdragen om te laten zien hoezeer zij hun inspanningen waardeert. Daarbij biedt zij hen haar lidmaatschapsdiensten levenslang gratis aan. Een account aanmaken kan via deze link.

“We appreciëren de onvermoeibare inspanningen van alle gezondheidswerkers die ons veilig houden.”

Vic Walia, CMO van Aion

Aion deelt flink cadeau uit

Aion, de op maandelijks lidmaatschap gebaseerde digitale bank, biedt alle Belgische verpleegkundigen, ambulancechauffeurs, paramedici, artsen en hulpverleners in de frontlinie tegen Covid-19 haar lidmaatschapsdiensten gratis aan, levenslang. Dit omvat Aion’s A.I. aangedreven tools waarmee leden het meeste kunnen halen uit hun dagelijkse financiën door te besparen op hun huishoudelijke rekeningen, minder te betalen voor online aankopen en meer te verdienen op hun spaargeld. Als onderdeel van het lidmaatschap is er ook een 24/7 digitale assistent. Dag en nacht staat deze klaar om je te helpen met alle administratieve en financiële rompslomp, die je als gezondheidswerker nog moet regelen na een slopende shift. Zend gewoon een bericht via de app’s chatfunctie om een beroep te doen op onze hulp.

Voor een beperkte tijd is Aion ook gratis voor alle Belgen.

Voor alle Belgen stelt Aion zijn Regular membership gratis ter beschikking voor drie maanden. Dit omvat alle A.I.-diensten van Aion om geld te helpen besparen, maar ook toegang tot een 24/7 digitale assistent om te helpen met dagelijkse zaken en met informatie over Covid-19. Aangezien het een digitale bank is, kan elke Belg zich registreren om klant te worden en alle diensten van Aion vanuit zijn huis te gebruiken.

Ben je benieuwd naar Aion? Lees dan hier onze uitgebreide review.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business