Nieuws

Assassin’s Creed Valhalla trailer: next-gen titel aan het werk

De eerste trailer van de next-gen titel Assassin's Creed Valhalla is onthuld. De game lijkt een waar spektakel te worden.

Er is al het nodige gezegd en geschreven over de nieuwe consolegeneratie. Niet zo gek ook, aangezien Sony en Microsoft de laatste tijd bijzonder veel informatie met ons hebben gedeeld over hun apparaten. Het design ervan en de cijfertjes erachter zijn natuurlijk heel leuk, maar het draait om de games die je erop kunt spelen. Een van de eerste beschikbare spellen voor deze generatie is Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla video

Na eerder een teaser te hebben gedeeld met de buitenwereld, komt Ubisoft nu op de proppen met de eerste Assassin’s Creed Valhalla trailer. Toegegeven: het gaat om een cinematische variant, waardoor het niet meteen iets zegt over de power van de nieuwe consoles. Wel toont het ons meer over de richting die Ubisoft op wil gaan met het spel.

In de trailer zien we Eivor, het hoofdpersonage van de game. Eivor (mannelijk of vrouwelijk, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur) is leider van een Vikingclan. Het verhaal speelt zich af in de Middeleeuwen in Noorwegen en Engeland, waar jij een nieuw thuis voor je clan probeert op te richten.

Naast de geslachtskeuze kun je het karakter ook aanpassen qua haar, tatoeages en strijdkleuren. Verder zullen fans het zeker waarderen dat het ‘verborgen mes’ (bij de arm) een terugkeer maakt in Valhalla. Net als in Odyssey lijkt het erop dat er mythische krachten in het spel te vinden zijn. De Noorse god Odin zien we namelijk in de trailer.

Holiday 2020

Assassin’s Creed Valhalla verschijnt rond de feestdagen eind 2020 voor zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X en PC. Ook de huidige consolegeneratie wordt niet vergeten, maar het visuele spektakel zal logischerwijs iets minder zijn op deze apparaten.

assassins creedgamesplaystation 5xbox series x

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals