Nieuws

Polestar en CAKE versterken hun samenwerking in Europa

Polestar
Polestar en CAKE. Beiden hebben ze heel wat gemeen. Een versterkte samenwerking moet het bereik van beide merken vergroten.

Polestar, het elektrisch performance automerk, en CAKE, het elektrische motorfietsmerk, versterken hun samenwerking in Europa. 

De samenwerking tussen de twee jonge Zweedse merken startte al in 2019, toen de twee CEO’s merkten dat ze dezelfde merkwaarden deelden.

Polestar & CAKE: over waarden en schokdempers

Scandinavisch design, elektrische kracht en een nieuwe kijk op marketing, merkbeleving en retail zijn enkele van de belangrijkste gelijkenissen. Beide merken zijn ook trots te werken met een van ‘s werelds meest vooraanstaande producenten van schokdempers, Öhlins.

“Polestar voelt zich verbonden met CAKE, we geloven alle twee in het herbenoemen van performance en delen een passie voor design. Onze ambitie om een geëlektrificeerde en emissievrije toekomst te creëren, verbinden ons met elkaar,” zegt Polestar CEO, Thomas Ingenlath. En hoe zitten Cake en Polestar dan op dezelfde lijn, vraag je je misschien af?

Stefan Ytterborn, CEO van CAKE, legt uit: “De motorfietsindustrie ondergaat een gelijkaardige verschuiving naar elektrificatie als de auto-industrie, en CAKE neemt hierin het voortouw. CAKE stimuleert mensen om met respect te ontdekken en bouwt hightech motoren met een mooi ontwerp.” 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business