Nieuws

‘GTA V pc-versie gratis te downloaden’

GTA V
Zin in een gratis game? Epic Games Store biedt de GTA V pc-versie gratis aan binnenkort.

In de gamewereld is er momenteel niet bijzonder veel te beleven, en dat heeft lang niet alles te maken met het coronavirus. De maanden vóór de zomer staan vaak in het teken van diverse gameshows, waarin men vooruitblikt naar de maanden september tot en met december. Gelukkig komt Epic Games nu met een heerlijke actie op de proppen om je maanden zoet te houden.

GTA V pc-versie gratis

In een inmiddels verwijderde tweet van Epic Games Store staat dat niets minder dan GTA V gratis te downloaden is via, jawel, de Epic Games Store (via Comicbook). Epic Games is nu al een tijdje bezig met het promoten van haar eigen gamingplatform aan de hand van gratis spellen, maar GTA V is zonder meer de grootste game tot nu toe.

Zoals gezegd is de tweet inmiddels verwijderd. Wellicht wilde Epic Games eigenlijk wachten tot 17:00 (Benelux tijd), omdat vanaf dat moment de game gratis te downloaden is. Haal je de game in huis voor 21 mei? Dan is het spel voor altijd van jou. Je hoeft hiervoor alleen een Epic Games Store-account aan te maken, en ga naar het kopje ‘Free Games’.

Hoewel GTA V al heel wat jaren oud is, blijft de game onverminderd populair op alle beschikbare platformen. Heel vreemd is dat ook niet. De singleplayer houdt je uren zoet en speelt lekker weg, en de multiplayer wordt vrijwel wekelijks voorzien van updates en nieuwe evenementen.

Meer over Epic Games Store

De Epic Games Store van Epic Games is ongeveer ander half jaar oud. Het grote voordeel voor ontwikkelaars van de Epic Games Store is dat de marges die Epic Games pakt veel lager is dan die van andere bekende platformen. Onder die bekende concurrenten bevinden Steam en Origin. De GTA V pc-versie gratis aanbieden kan zomaar eens heel veel nieuwe klanten aantrekken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business