Mobile Vikings

Mobile Vikings doet wat het in 2019 beloofde. 'Abonnementsprijzen moeten dalen en zijn veel te hoog in België.'

Advertentie

Vandaag lanceert de Belgische operator Mobile Vikings een nieuw aanbod mobiele abonnementen. Daarmee duikt de telecomdochter van DPG Media weer fors onder de gangbare prijzen: tot 25% lager dan de concurrentie. Tegelijkertijd komt er voor alle nieuw geactiveerde telefoonnummers een kwaliteitsgarantie, uniek in de Belgische telecom. Niet tevreden na één maand, geld terug.

We houden vast aan ons credo: de Belgische telecomprijzen blijven te hoog, en moeten omlaag.  – Bart de groote, ceo mobile vikings

Mobile Vikings vooruit

In zijn pleidooi voor democratische telecomprijzen zette Mobile Vikings in mei 2019 een grote stap: met het onbeperkte Unlimited-abonnement daalde de prijs voor onbeperkt mobiel surfen, bellen en sms’en tot 30%.

Vandaag gaat de operator verder op dat elan: de nieuw geïntroduceerde abonnementen zijn tot 25% goedkoper dan vergelijkbare abonnementen. Ze krijgen een injectie met extra mobiele data, en de 3 populairste prijscategorieën krijgen er bovendien onbeperkte belminuten naar nationale vaste en mobiele nummers bovenop.

Mobile Vikings

30% van de bestaande Vikings is met de nieuwe abonnementen in één klap beter af: zij krijgen meer data en belminuten voor hetzelfde maandbedrag, of zelfs voor een lager maandbedrag. Op basis van hun huidige tariefplan worden ze aan de start van hun nieuwe facturatieperiode automatisch op het gunstigere tariefplan overgezet.

Ze worden daarvan individueel op de hoogte gebracht en hoeven er zelf niets voor te ondernemen. Op die manier blijft Mobile Vikings zijn gebruikers consequent op het voorplan zetten onder het motto “Vikings First”. Voor de overige Vikings verandert er niets: zij blijven genieten van hun huidige voordelige tarieven.

Ben je nog op zoek naar een voordelig mobiel tarief? Check hier het beste tarief met onze abonnementenvergelijker.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here