Nieuws

Adobe XD ondersteunt rechtstreekse implementatie in Google Flutter, bouw een app in no-time

Flutter
Fans van Adobe XD kunnen nu via Google Flutter hun app meteen live zetten. Een veelgevraagde laatste stap is nu dus mogelijk.

Adobe XD, de vectorgebaseerde design applicatie voor mobiele apps en websites, heeft nu een rechtstreekse ondersteuning met Google’s Flutter. Door de integratie kan je in geen tijd zelf een applicatie bouwen in Adobe XD en ze daarna meteen activeren via Google’s app-builder zonder dat je echte kennis van code nodig hebt.

https://www.facebook.com/adobexd/posts/1557230934450562:0

Adobe XD + Google FLutter

Google Flutter werd al in 2018 gelanceerd op I/O. Sindsdien heeft het open-source platform zo’n 2 miljoen actieve ontwikkelaars die allerhande creaties bouwen in apps, websites en webapps.

Ook voor gebruikers van Adobe XD is de integratie van met Google’s open-source app een duwtje in de rug. Heel wat gebruikers vonden het bouwen van een platform met Adobe’s vectorapp heel gemakkelijk. Maar die laatste stap in de opbouw van een app of website werd nog gemist: de uiteindelijke activering en échte inzetting van de app die je gebouwd had.

Punit Chawla heeft de manier van werken in een handige video gegoten waarmee het duidelijker wordt hoe je aan de slag kan gaan met Google Flutter vanuit Adobe’s XD. Ontdek de integratie hieronder.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business