Flutter

Fans van Adobe XD kunnen nu via Google Flutter hun app meteen live zetten. Een veelgevraagde laatste stap is nu dus mogelijk.

Adobe XD, de vectorgebaseerde design applicatie voor mobiele apps en websites, heeft nu een rechtstreekse ondersteuning met Google’s Flutter. Door de integratie kan je in geen tijd zelf een applicatie bouwen in Adobe XD en ze daarna meteen activeren via Google’s app-builder zonder dat je echte kennis van code nodig hebt.

No coding background required—watch Punit Chawla create a real app using the Adobe XD to Flutter Development plugin in under 10 minutes. https://bit.ly/2zE9NHY

Geplaatst door Adobe XD op Donderdag 28 mei 2020

Adobe XD + Google FLutter

Google Flutter werd al in 2018 gelanceerd op I/O. Sindsdien heeft het open-source platform zo’n 2 miljoen actieve ontwikkelaars die allerhande creaties bouwen in apps, websites en webapps.

Ook voor gebruikers van Adobe XD is de integratie van met Google’s open-source app een duwtje in de rug. Heel wat gebruikers vonden het bouwen van een platform met Adobe’s vectorapp heel gemakkelijk. Maar die laatste stap in de opbouw van een app of website werd nog gemist: de uiteindelijke activering en échte inzetting van de app die je gebouwd had.

Punit Chawla heeft de manier van werken in een handige video gegoten waarmee het duidelijker wordt hoe je aan de slag kan gaan met Google Flutter vanuit Adobe’s XD. Ontdek de integratie hieronder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here