Android 11

Door de onrust in verschillende Amerikaanse steden, waaronder San Fransisco, heeft Google besloten de release van Android 11 uit te stellen.

Normaal gezien was Google van plan om morgen (op 3 juni) de eerste bèta van Android 1 te tonen. Maar nu blijkt dat het bedrijf die lancering voor onbepaalde tijd heeft uitgesteld en laat in een mededeling verstaan dat “het niet de juiste tijd is om iets te vieren”. Daarmee verwijst Google direct naar de onrust in de V.S. rond de dood van George Floyd.

Google Android 11

Net zoals Sony stelt dus ook Google de grote plannen tijdelijk uit tot de rust is teruggekeerd. Ondertussen werd wel al een derde ontwikkelaarsversie van het mobiele OS gelanceerd die kan draaien op de Google Pixel 2,3, 3a en 4 of natuurlijk via de Android Emulator.

Normaal gezien zou dus begin juni de eerste publieke bèta van Android 11 beschikbaar zijn. Maar wanneer Google de release dan toch gaat doen is helemaal onduidelijk.

Gerelateerde artikelen

Google’s Android 11 bèta wordt gelanceerd op 3 juni

Op 3 juni 2020 zal de eerste Android 11 publieke bèta het licht zien. Het mobiele OS wordt via een online event voorgesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here