Sony

Ook bij Sony hebben ze hun digitale event voor deze week afgelast door de onrust in de Verenigde Staten.

Advertentie

Op donderdag 4 juni zou Sony op zijn ‘The Future of Gaming’ event een heleboel PlayStation 5-games gaan voorstellen. Maar door de onrust in verschillende Amerikaanse steden en staten heeft de producent beslist om het event uit te stellen tot nader order.

Sony Playstation 5

Na het uitstel van de eerste publieke bèta van Google Android 11 besliste nu ook de PlayStation-bouwer om zijn event uit te stellen door de onrust in de V.S. Op Twitter meldt het bedrijf – net zoals Google – dat er nu echt niets te vieren valt en dat Sony begrijpt dat heel wat gamers lang uitkeken naar 4 juni.

Het is een mooi gebaar van de consolegigant om dat feestje af te blazen in deze onrustige periode. Langs de andere kant is het natuurlijk voor Sony – en heel wat andere bedrijven – een perfect PR-plaatje om de hype rond hun events nog groter te maken.

Uitstel maar geen afstel

Inderdaad. Sony zal zijn ‘Future of Gaming’ event uiteraard nog wel laten doorgaan later deze zomer. Momenteel ligt er nog geen toekomstige datum vast aangezien de consolegigant dat waarschijnlijk laat afhangen van de situatie in de V.S.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Deze games verschijnen in juni 2020 op PC, PS4, Xbox & Nintendo Switch

Ben jij nog op zoek naar de beste games die deze maand verschijnen? Wij selecteerden alvast onze favorieten!

PlayStation bestaat 25 jaar!

Op 3 december 1994 verscheen de legendarische PlayStation 1 op de markt. 25 jaar en drie generaties verder is het een mooi moment om hulde te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here