Nieuws

Dit is Nokia’s goedkope 43″ Android TV

Nokia
Nokia heeft een nieuwe smart-tv gelanceerd die een stukgoedkoper is dan de concurrentie en Android TV 9.0 aan boord heeft.

Nokia heeft deze week een nieuwe tv aangekondigd die Android TV aan boord heeft. Het gaat om een goedkoper 43 inch-model dat omgerekend ongeveer 375 euro zou kosten. De nieuwe smart-tv van Nokia heeft Android TV aan boord, 4k-ondersteuning en ingebouwde JBL-speakers voor degelijke interne audio.

Nokia Android TV

In de televisie vinden we een 1GHz-quadcore-processor met iets meer dan 2GB RAM en 16GB ROM. Daarop kan je dus applicaties installeren via Android TV, versie 9.0. De nieuwe smart-tv van Nokia is nu te koop via Flipkart en is vooral bedoeld voor India.

Ook vorige televisies van Nokia werden altijd eerst in India uitgebracht bij wijze van ‘test’. Vorig jaar nog lanceerde Nokia zijn eerste smart-tv met Android TV. Dat toestel had ongeveer dezelfde specificaties als dit model maar was wel een stukje duurder. Met deze kleinere en goedkopere versie wil Nokia de betaalbare markt aanboren. Momenteel is het nog onduidelijk of/wanneer de Nokia tv’s naar Europa zouden komen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business