Nieuws

Aion Bank lanceert BusinessMax voor Belgische kmo’s en kleine zelfstandigen

Aion
Kmo's en kleine ondernemers kunnen - zeker nu - een duwtje in de rug gebruiken. Aion doet dat met het nieuwe BusinessMax.

De Belgische online-only bank Aion heeft een aantal nieuwe diensten gelanceerd voor kmo’s en kleine zelfstandigen. Met BusinessMax kunnen ondernemers nu heel wat tijd en geld besparen. Een samenwerking met accountancy-programma’s en een partnerschap met BDO maakt dat concreet. En dat allemaal rechtstreeks vanuit de Aion-applicatie.

Aion BusinessMax

BusinessMax™ is de exclusieve dienst van Aion Bank voor kmo’s en zelfstandigen, met tools die hen helpen om hun boekhoudkundige uitgaven en totale werklast te verlagen, minder internationale valutakosten te betalen en om hun gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen.

“Met BusinessMax™ kunnen leden heel wat tijd en geld besparen”, verduidelijkt Vic Walia, CMO van Aion. “Met behulp van artificiële intelligentie stelt BusinessMax™ gebruikers in staat om automatisch facturen aan te maken en deze te koppelen aan betalingen, de uitgaven van het bedrijf te scannen en betalen en de btw in te schatten. Het helpt ook bestanden genereren die compatibel zijn met 3 veelgebruikte boekhoudprogramma’s. Dit alles om onze leden tijd te besparen en hun werklast te beperken”.

Premiumleden kunnen rechtstreeks vanuit de Aion Bank app eenvoudig bestanden genereren die compatibel zijn met de programma’s van hun accountant, zoals Winbooks, Exact online, Yuki.

Dagelijks bankieren

Aion-leden kunnen hun financiën eenvoudig beheren via de app, inclusief instant wereldwijde betalingen tegen interbancaire tarieven, de mogelijkheid om de bedrijfskaarten digitaal te beheren en wereldwijde transacties uit te voeren vanuit de primaire rekening van Aion in EUR, met extra rekeningen in EUR, CHF, GBP, USD en PLN. De medewerkers van de leden kunnen eenvoudig overschrijvingen voorbereiden, accepteren en ondertekenen met behulp van de multi-handtekeningen-functie van Aion Bank en direct meldingen naar hun collega’s sturen.

Mijn Boekhouder

De functie Mijn Boekhouder binnen de Aion Bank app, in samenwerking met BDO, helpt de boekhouding te vereenvoudigen met end-to-end digitale boekhouding. Deze service verzamelt automatisch alle inkomende en uitgaande facturen en banktransacties in de app van de mobiele bank, zodat boekhouders de documentatie kunnen bekijken, belastingen berekenen en alle relevante documenten kunnen terugsturen via de app.

Accountactivering

Kleine en middelgrote bedrijven en zelfstandigen hebben toegang tot alle online-diensten zodra ze registreren voor een maandelijks lidmaatschap. Er zijn 2 soorten lidmaatschap, afhankelijk van het gekozen serviceniveau. Alle nieuwe leden genieten van een gratis proefperiode van 3 maanden.

Klanten kunnen de mobiele app downloaden in de iOS of Android appstores of een account aanvragen op aion.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business