Nieuws

Adobe lanceert gratis Photoshop Camera-app voor iOS en Android

Adobe Photoshop Camer
Adobe Photoshop Camera brengt het beste van Photoshop gratis naar je smartphone voor leuke bewerkingen en epische filters.

Adobe heeft gisterenavond een nieuwe applicatie voor iOS- en Android-toestellen gelanceerd. Het gaat om de nieuwe – gratis – Photoshop Camera-app die een enrome bibliotheek aan bewerkingsmogelijkheden naar je smartphone brengt, nog voor je de foto wil nemen. De app wil het gebruik van speciale filters, lenzen en kleuren boosten.

Adobe Photoshop Camera

De applicatie is helemaal gratis, iets wat we niet gemakkelijk gewoon zijn van Adobe. De software-ontwikkelaar claimt daarbij ook dat het de magie van het bestaande Photoshop naar de smartphone heeft gebracht met deze gratis app. Gebruikers kunnen lenzen, filters en effecten toevoegen, extra belichting instellen, portretten verbeteren, contrastkleuren aanpassen en aan de slag met kleurverzadiging.

In eerste instantie lijkt het de zoveelste applicatie waarmee je foto’s kan bewerken. Maar deze camera-applicatie is anders. Adobe maakt gebruik van artificiële intelligentie om foto’s automatisch aan te passen. Het is mogelijk om je bewerking voor- en achteraf te doen. Een redelijk unieke functie.

De eerste beoordelingen van Photoshop Camera zijn positief, de app behaalt op de eerste dag al een score van 4,9 op 5 en de recensies zijn heel enthousiast.

Photoshop Camera is nu gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business