Adobe Photoshop Camer

Adobe Photoshop Camera brengt het beste van Photoshop gratis naar je smartphone voor leuke bewerkingen en epische filters.

Adobe heeft gisterenavond een nieuwe applicatie voor iOS- en Android-toestellen gelanceerd. Het gaat om de nieuwe – gratis – Photoshop Camera-app die een enrome bibliotheek aan bewerkingsmogelijkheden naar je smartphone brengt, nog voor je de foto wil nemen. De app wil het gebruik van speciale filters, lenzen en kleuren boosten.

Adobe Photoshop Camera

De applicatie is helemaal gratis, iets wat we niet gemakkelijk gewoon zijn van Adobe. De software-ontwikkelaar claimt daarbij ook dat het de magie van het bestaande Photoshop naar de smartphone heeft gebracht met deze gratis app. Gebruikers kunnen lenzen, filters en effecten toevoegen, extra belichting instellen, portretten verbeteren, contrastkleuren aanpassen en aan de slag met kleurverzadiging.

In eerste instantie lijkt het de zoveelste applicatie waarmee je foto’s kan bewerken. Maar deze camera-applicatie is anders. Adobe maakt gebruik van artificiële intelligentie om foto’s automatisch aan te passen. Het is mogelijk om je bewerking voor- en achteraf te doen. Een redelijk unieke functie.

De eerste beoordelingen van Photoshop Camera zijn positief, de app behaalt op de eerste dag al een score van 4,9 op 5 en de recensies zijn heel enthousiast.

Photoshop Camera is nu gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Gerelateerde artikelen

Workshop: Aan de slag met Adobe Premiere Rush

Wie al vertrouwd is met het bewerken van video kent ongetwijfeld Adobe Premiere Pro. Het programma kan echter nogal intimiderend zijn en daarom is er Adobe Premiere Rush, een veel eenvoudiger alternatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here