Nieuws

Tom Hanks’ Greyhound komt op 10 juli naar Apple TV+

Greyhound Apple TV+
Binnenkort schittert Tom Hanks in Greyhound op Apple TV+.

Tom Hanks wordt de nieuwe ster van Apple TV+. Vanaf 10 juli kan je Greyhound bekijken, een spannend drama over de strijd tussen een US Navy destroyer en een Duitse onderzeër in het midden van de Tweede Wereldoorlog.

Apple TV+: Greyhound

De nieuwe film is een coproductie met Sony Pictures. Het doel was om Greyhound eerst in de cinemazalen uit te brengen en nadien pas op de videostreamingdienst te lanceren. Maar corona stak daar een stokje voor, waardoor Apple zijn plannen moest opbergen/aanpassen.

De iPhonebouwer liet bij de lancering van TV+ al vallen dat het alle middelen ging gebruiken om een echt alternatief voor Netflix en Amazon Prime Video te worden. Met topfilms als Greyhound met Tom Hanks in de cast is het bedrijf alvast goed op weg. Toch moet de bibliotheek nog serieus aangedikt worden.

Masters of the Air

Tom Hanks zit zeker niet stil. Na Band of Brothers en The Pacific werkt hij samen met Steven Spielberg aan een nieuwe serie voor Apple TV+. Ook Masters of the Air speelt zich af tijdens WO II maar dan in de lucht. De heren laten er geen gras over groeien, en Apple al helemaal niet. Voor Greyhound werd een ongezien budget van 70 miljoen euro vrijgemaakt.

Greyhound is vanaf 10 juli te zien op Apple TV+, voor 4,99 euro/maand.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business