ASUS Vivobook S14

ASUS lanceert de Vivobook S14 vandaag in België. De lichte laptop met unieke kleurelementen zal je bijstaan in alle dagdagelijkse taken.

Vandaag lanceert ASUS de VivoBook S14 (S433) in België. De 14-inch laptop moet een balans tussen prestaties, draagbaarheid en eigenheid bieden, wat ASUS realiseert door gebruik te maken van een tiende generatie Intel Core-processor, dunne schermranden en unieke kleuropties.

ASUS Vivobook S14

Speciaal van buiten

ASUS wil dat eigenaars van de Vivobook S14 zich kunnen onderscheiden van de rest. Dat gebeurt door de aanwezigheid van een metallic textuurafwerking. Wie niet houdt van een traditionele zwarte look kan kiezen voor groen of ‘Dreamy White’ dat wit met een roze tint lijkt te zijn. De laptop is enorm draagbaar met zijn 1,4 kilogram en eens geopend zal de color-blocking Entertoets ongetwijfeld opvallen door zijn extra kleuraccent. Het 15,6-inch NanoEdge-display heeft een screen-to-body ratio van 86 procent, met dunne bezels tot gevolg. De kijkhoek is maar liefst 178 graden.  

ASUS Vivobook S14

Krachtig van binnen

Binnenin kan de Vivobook S14 voorzien worden van maximaal een tiende generatie Intel Core i7-processor en 16 GB RAM en vinden we een Nvidia GeForce MX250-videokaart terug. Bestanden opslaan doe je op een snelle PCIe-SSD. Opladen doe je in 49 minuten tot 60 procent en op internet surfen kan je met WiFi 6 (802.11ax). De vingerafdruksensor zorgt er dan weer voor dat je makkelijk en snel kan inloggen. 

Prijs en beschikbaarheid

De Vivobook S14 ligt in de al dan niet digitale winkelrekken vanaf 699 euro (afhankelijk van de configuratie), bijvoorbeeld bij Coolblue

Gerelateerde artikelen

ASUS RT-AX88U router review: Wat is wifi 6 en hoe haal je er het beste uit?

Is het tijd om je thuisnetwerk te voorzien van WiFi 6-ondersteuning? Wij denken van wel en de ASUS RT-AX88U kan je daarbij helpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here