Da 5 Bloods

Nog op zoek naar een leuk filmpje? Dan raden we Da 5 Bloods aan, het laatste meesterwerk van de epische Spike Lee.

Advertentie

Spike Lee, vooral gekend van Malcolm X, heeft een nieuwe filmtopper klaarstaan op Netflix. Da 5 Bloods debuteerde vorig weekend op de videostreamingdienst en werd meteen met heel veel enthousiasme onthaald.

Lee heeft wel heel wat moeite moeten doen om zijn nieuwe project van de grond te krijgen. Tegen The Hollywood Reporter liet hij weten dat ze naar elke studio gingen en door hen allemaal werden afgewezen. “Ik heb echt veel projecten gehad die allemaal zijn afgewezen. En dan zeggen ze niet dat ze het haten, maar gewoon dat het niet bij hen past. Ik speel dit spel al heel lang,”. Nu staat hij in ieder geval op Netflix.

Da 5 Bloods schrijft geschiedenis

En dat was ook het doel van Spike Lee. Daar blijkt hij in geslaagd te zijn, hij wilde zijn film naast verschillende toppers kunnen zetten. De eerste reviews zijn veelbelovend en de meeste filmrecensenten spreken van een meesterwerk.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Opgelet! Deze films en series verdwijnen in december van Netflix

Licenties die aflopen, titels die niet meer opbrengen, allemaal redenen dat Netflix na verloop van tijd bepaalde titels van het platform verwijderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here