Nieuws

Netflix maakt beste wijziging in jaren. Zo verwijder je series uit je kijklijst

Netflix Continue Watching
Netflix geeft veel kijkers eindelijk iets waar ze al lang naar vragen: Een manier om series en films te verwijderen. Nu beschikbaar voor Android.

We proberen op Netflix allemaal wel eens graag een film of serie uit om dan tot de conclusie te komen dat die helemaal niet zo leuk is als de trailer deed vermoeden. Helaas zal je slechte keuze je voor altijd blijven achtervolgen in het “Verderkijken voor …” deeltje van de app. Netflix vond dat het tijd was om daar iets te doen en daarom geeft de streamingdienst je nu de optie om individuele titels uit de lijst te verwijderen. 

Nog meer controle over Netflix

Netflix hoopt dat deze wijziging ervoor gaat zorgen dat mensen nog meer controle hebben over hoe ze de app gebruiken. Voor velen is de kijklijst een van de meest gebruikte secties. Maar daar steeds die ene serie zien staan die je per ongeluk even hebt gekeken (we kijken naar jou, 13 Reasons Why seizoen 4) is gewoon vervelend en je moet al meerdere nieuwe series kijken voor een oude titel effectief verdwijnt. Natuurlijk kan je de titel wel in je kijkgeschiedenis verwijderen, maar dat moet dan aflevering per aflevering en is zeer tijdrovend. 

Welke serie zie jij graag verdwijnen? 

Verderkijken-lijst opschonen

Momenteel is de nieuwe functionaliteit beschikbaar in de Netflix-app voor Android en zal de iOS-versie volgen op 29 juni. Gebruikers kunnen op de drie puntjes naast een titel drukken en kiezen voor “Uit rij verwijderen”. Bevestigen doe je met “Ok” en de titel verdwijnt. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business