Nieuws

Met Slack Connect kan je kanalen delen met verschillende bedrijven

Slack Connect
Slack Connect. Een nieuwe manier om verschillende bedrijven in één gedeeld kanaal samen te brengen.

De chatapp Slack voor zakelijk gebruik heeft er een nieuwe functie bij. Met Slack Connect kunnen bedrijven nu eindelijk kanalen delen met elkaar voor samenwerkingen en partnerships. Een functie die al heel lang op het to-do-lijstje van het bedrijf stond en nu ook beschikbaar is voor betalende gebruikers.

Animated gif showing a cursor mark click on an invitation link in an email, which takes it to Slack to accept the invitation

Slack Connect

De werking van Slack Connect is zeer eenvoudig. Je maakt een nieuw kanaal aan en met een bijhorende link kan je dan externe mensen uitnodigen om deel uit te maken van het kanaal. Het nadeel hier is dat alle partijen een betalende klant moeten zijn bij Slack, anders werkt het niet. Maar, het bedrijf claimt dat de Connect-functie in de toekomst ook beschikbaar zal worden gemaakt voor gratis gebruikers.

Connect is – zoals vermeld – bedoeld om medewerkers uit verschillende bedrijven in één kanaal te gieten. Daardoor moeten er geen extra omgevingen of apps aangemaakt worden om toch contact met elkaar te hebben. De communicatie loopt gewoon via dat ene kanaal en gebruikers hebben verder geen toegang tot andere gesprekken of kanalen van een bepaald bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business