Nieuws

De nieuwe Oppo A72 biedt een 48MP-camera en 5000 mAh-batterij voor maar 249 euro

Oppo A72
Zoek je nog een leuke betaalbare smartphone? Oppo kondigde gisteren de A72 aan, veel specificaties voor weinig geld.

De markt met budget-smartphones is de laatste tijd enorm gegroeid. Elke maand lijken er nieuwe toestellen bij te komen die ongeveer in dezelfde prijsklasse liggen. Gisteren nog lanceerde Samsung de nieuwe A31 voor 299 euro met een vergelijkbare batterij en specs.

Oppo A72

De nieuwe Oppo A72 belooft alvast heel veel voor minder geld. Althans, als we de specificaties mogen geloven. Een 6.5 inch 1080 display, 16 MP hole-punch selfiecamera, een 48 MP-standaard camera, 8 MP ultra-wide camera en tot slot een 2 MP-camera voor portretmodus. Alles is aanwezig, inclusief het nieuwe Ultra Night Mode 2.0. voor verbeterde foto’s bij weinig licht.

Als we de lijst met specs mogen geloven zou je met de Oppo A72 wel eens heel lang op één batterijlading kunnen toekomen. Het toestel heeft een Snapdragon 665 met 4GB RAM aan boord en wordt daarvoor voorzien van een 5.000 mAh batterij die we nog niet vaak in toestellen van deze prijsklasse hebben gezien.

Verkrijgbaar in twee kleuren.

Water bij de wijn

Toch krijg je natuurlijk niet alles voor dat geld. Je moet het doen met een – niet uit te breiden – 128 GB ROM, stereo speakers en een eenvoudige vingerafdrukscanner. Toch is deze Oppo A72 best wel het overwegen waard voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige smartphone.

Ook OnePlus kondigde gisteren aan dat het binnenkort de OnePlus Nord zal lanceren. Mogelijks vinden we daar wat overeenkomsten terug van bij dochtermerk Oppo.

De Oppo A72 is nu al beschikbaar in België en te koop bij Fnac & VandenBorre voor 249,00 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business