Nieuws

Heeft Samsung zelf de Galaxy Note 20 Ultra gelekt?

Beelden die verschenen op de Russische, Oekraïense en Chinese website van Samsung zouden wel eens van de Galaxy Note 20 Ultra kunnen zijn.

Samsung heeft mogelijk een kleine flater geslagen en de eerste beelden van zijn nieuwste vlaggenschip Galaxy Note 20 Ultra uitgelekt nog voor de smartphone officieel gepresenteerd is. Op de officiële productpagina’s van de Galaxy Note 8 voor Russische en Oekraïense consumenten waren beelden van een nieuwe Galaxy Note-smartphone te zien.

Max Weinbach, een bekende Samsung-lekker, was één van de eerste die de beelden opmerkte en hij deelde ze via zijn Twitter-account. Hij is er zeker van dat de smartphone de Galaxy Note 20 Ultra moet zien, Samsung’s volgende vlaggenschip. Het nieuws ging vanaf dan snel rond. Ook andere lekkers zoals Ben Geskin en Steve H. McFly tweetten over de smartphone.

Overeenkomst met eerdere renders

We willen duidelijk zijn: het zijn allemaal maar geruchten die nog door Samsung moeten bevestigd worden. Toch komen de afbeeldingen sterk overeen met renders die eerder in mei al werden gelekt. Over het toestel zelf is nog niet zoveel geweten. Op de afbeelding lijken we een periscope-telelens waar te nemen, net zoals de Galaxy S20 Ultra. Dat kan je zien aan het afwijkende design van de onderste lens in het camera-eiland. De kleur is ‘Mystic Bronze’. Veel meer krijgen we niet te zien van de smartphone.

Of het ook allemaal waar is, daarop weet enkel Samsung zelf het antwoord. Het is waarschijnlijk wel wachten tot augustus vooraleer Samsung de nieuwe Galaxy Note-reeks voorstelt. Dat was de voorbije jaren altijd zo. Het is zelfs nog niet eens helemaal zeker of de Galaxy Note 20 wel een ‘Ultra’-uitgave zal krijgen bovenop de gewone en de ‘+’-uitgave. Veel smartphone-experts gaan daarvan uit omdat Samsung dit ook deed voor de Galaxy S20-reeks.

Samsung lijkt zich bewust te zijn van de vergissing. De foto’s lijken van de webpagina’s te zijn gehaald waar ze op stonden. Kom je ze toch nog ergens tegen, laat het ons gerust weten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business