Amazon Prime Video Windows 10

Na lang achter te blijven heeft Amazon een inhaalbeweging gemaakt voor Windows 10-gebruikers van Prime Video. De app is nu beschikbaar.

Advertentie

Het is zover! Amazon Prime Video heeft voor Windows 10 eindelijk een eigen applicatie gekregen. En nog beter, je kan ook films en series offline downloaden voor op reis en onderweg. Echt wel een welkome extra voor de zomer.

Prime Video voor Windows 10

Voor wie niet kan wachten. De app is nu al te downloaden in de Microsoft Store. En wie graag zijn films en series offline bijheeft kan kiezen tussen drie verschillende modi: goed, beter en best. Drie verschillende modi die een andere downloadkwaliteit aanbieden. Wie voor de hoogste kwaliteit kiest moet ongeveer per uur video 2 GB of meer aan interne opslag meerekenen.

In sommige landen is het ook mogelijk om via deze app extra content en kanalen of series via Amazon aan te kopen. Gebruikers die bijvoorbeeld in het verleden al series en films via Amazon hebben gekocht kunnen deze ook vanuit de Prime-app bekijken. Het zal zelfs mogelijk zijn (niet in België) om je in te schrijven op kanalen van HBO waardoor je nog meer extra content hebt. Maar zoals vermeld zijn die opties er helaas niet voor België.

Eén van de eerste nadelen zou zijn dat je de downloadmap van je films en series niet kan kiezen, en dat er ook een maximum van 1080p op de Playback zit. Helaas zijn die ‘beperkingen’ zeker en vast geen drama en heeft Amazon er goed aan gedaan om eindelijk die Prime-app te voorzien voor Windows 10.

Interesse in een Amazon Prime Video-abonnement? Kijk nu de eerste 30 dagen gratis en betaal nadien 2,99 euro per maand!

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Dealtip: Amazon Prime (+Video) 30 dagen gratis, nadien 2,99 euro/maand

Amazon Prime Video is een prima alternatief voor Netflix. Door de recente lancering van Amazon.nl heb je Prime Video voor 2,99 euro per maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here