Nieuws

Amazon Prime Video heeft nu eigen app voor Windows 10

Amazon Prime Video Windows 10
Na lang achter te blijven heeft Amazon een inhaalbeweging gemaakt voor Windows 10-gebruikers van Prime Video. De app is nu beschikbaar.

Het is zover! Amazon Prime Video heeft voor Windows 10 eindelijk een eigen applicatie gekregen. En nog beter, je kan ook films en series offline downloaden voor op reis en onderweg. Echt wel een welkome extra voor de zomer.

Prime Video voor Windows 10

Voor wie niet kan wachten. De app is nu al te downloaden in de Microsoft Store. En wie graag zijn films en series offline bijheeft kan kiezen tussen drie verschillende modi: goed, beter en best. Drie verschillende modi die een andere downloadkwaliteit aanbieden. Wie voor de hoogste kwaliteit kiest moet ongeveer per uur video 2 GB of meer aan interne opslag meerekenen.

In sommige landen is het ook mogelijk om via deze app extra content en kanalen of series via Amazon aan te kopen. Gebruikers die bijvoorbeeld in het verleden al series en films via Amazon hebben gekocht kunnen deze ook vanuit de Prime-app bekijken. Het zal zelfs mogelijk zijn (niet in België) om je in te schrijven op kanalen van HBO waardoor je nog meer extra content hebt. Maar zoals vermeld zijn die opties er helaas niet voor België.

Eén van de eerste nadelen zou zijn dat je de downloadmap van je films en series niet kan kiezen, en dat er ook een maximum van 1080p op de Playback zit. Helaas zijn die ‘beperkingen’ zeker en vast geen drama en heeft Amazon er goed aan gedaan om eindelijk die Prime-app te voorzien voor Windows 10.

Interesse in een Amazon Prime Video-abonnement? Kijk nu de eerste 30 dagen gratis en betaal nadien 2,99 euro per maand!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business