We hebben in een promotievideo van OnePlus een eerste korte glimp kunnen opvangen van de nieuwe budgetsmartphone OnePlus Nord.

Update 07/07: We hebben een eerste lanceringsdatum! OnePlus heeft naar onze redactie een uitnodiging gestuurd voor een lanceringsevenement op 21 juli. De Chinese smartphonefabrikant gaat voor een lancering in stijl, want het zal een AR-evenement worden. Vijf jaar geleden deed OnePlus ook al eens een lancering in VR. OnePlus zefgt nog niet of de smartphone meteen na het evenement in de rekken zal liggen, maar 21 juli is dus een goede richtdatum.


De Chinese smartphonefabrikant OnePlus deelde zaterdag een promotievideo genaamd ‘Dear Past’ via het YouTube-kanaal. Het was een promotievideo voor de OnePlus Nord, de nieuwe budgetsmartphone die OnePlus later deze week via een digitaal evenement officieel presenteert. Heel veel hebben we door de video niet bijgeleerd over de smartphone, al maakt hij aan het einde van de video kort zijn opwachting.

Meer dan slechts een paar seconden komt de OnePlus Nord niet in beeld, maar toch zijn het de eerste officiële beelden die OnePlus van de nieuwe smartphone vrijgeeft. In eerdere aankondigingen moesten we het nog zonder visueel materiaal stellen. We zien enkel de voorkant van de smartphone, met enkele bedieningsknoppen rechts van het display, en ook enkele on-screen knoppen. Camera’s bijvoorbeeld komen nog niet in beeld.

Wat weten we al over OnePlus Nord?

Voorlopig nog redelijk weinig. OnePlus is de voorbije dagen de hype rond de smartphone aan het opkloppen, maar geeft nog maar beperkt details vrij over de smartphones. Anders dan bij veel andere releases slaag OnePlus er tot dusver ook in om zijn geheimen te verzwijgen, zodat er nog niet veel info is uitgelekt.

We weten wel dat OnePlus Nord het begin moet zijn van een nieuwe reeks budgetsmartphones. Daarmee wil OnePlus opnieuw aanknopen bij zijn verleden en een flagshipkiller worden. Daar verwijst de naam ook naar verklaarde Carl Pei, stichter van OnePlus, onlangs. De kostprijs zal normaal gezien onder de 500 euro blijven. Maar dat weten we pas op vrijdag officieel. Ook voor technische specificaties en een releasedatum zal het nog wachten zijn tot vrijdag. Ben je toch al overtuigd geraakt, dan kan je de smartphone komende woensdag om 10u al bestellen.  

Gerelateerde artikelen

Officieel: OnePlus Nord is de budgetsmartphone van OnePlus

De nieuwe budgetsmartphone van OnePlus krijgt de naam Nord mee. Een prijs, specificaties of release date zijn nog niet gekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here