Xbox Series X

Welke launch-games er beschikbaar zullen zijn bij de Xbox Series X komende winter, zullen we binnenkort te weten komen in een livestream.

Microsoft organiseert op 23 juli een livestream waarop het bedrijf de launch-games voor de Xbox Series X zal voorstellen. Dat heeft het bedrijf gisterenavond aangekondigd. Het evenement begint op 18 uur onze tijd. Verder geeft het bedrijf weinig of geen details van de planning. Wel zou er een uur daarvoor al een voorprogramma starten, alleen is niet duidelijk wat dat voorprogramma zal inhouden.

Xbox Series X

In december vorig jaar stelde Microsoft eigenlijk zijn nieuwe game-console voor. Daarbij werden niet te veel details gelost, maar intussen zijn er al wat meer technische details gekend.

Volgens verschillende geruchten zou de software-ontwikkelaar achter de iconische game-console deze keer ook een tweede variant uitbrengen. Het zou daarbij gaan om de Xbox Series S die een stukje goedkoper zou zijn dan zijn broer. Net zoals bij de Sony PlayStation 5 zal het gaan om een console met en zonder disclade.

Wie weet toont Microsoft ons op 23 juli ook een tipje van de sluier van de nieuwe Series S, al zal die er vermoedelijk niet veel anders uitzien dan de X. De kans is wel heel groot dat we beelden zullen zien van de nieuwe Forza, Hellblade 2 en Halo Infinite.

Voor wie interesse heeft, de livestream zal te volgen zijn via YouTube, Twitch en Facebook.

Gerelateerde artikelen

Microsoft onthult technische details Xbox Series X

Microsoft heeft de technische specificaties bekend gemaakt van zijn nieuwste gameconsole Xbox Series X, die eind dit jaar zal verschijnen.

Games voor PS5 en Xbox Series X worden mogelijk duurder (update)

Het ontwikkelingsbudget van games steeg sinds 2005 met 200 tot 300 procent, waardoor de spelletjes nu mogelijk duurder zullen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here