fitbit charge 4 unboxing

Er komt een nieuwe uitgebreide update aan voor eigenaars van de Fitbit Charge 4. Dynamische GPS, langere batterijduur & Spotify.

Advertentie

Via een nieuwe software-update zal de laatste Fitbit Charge 4 er weer een stuk beter op worden. De smart tracker krijgt er Spotify control, een dynamische GPS-functie en een slimme wekker bij. Allemaal functies die de komende dagen naar alle gebruikers worden uitgerold, dat ontdekte 9to5Google.

Fitbit Charge 4

De nieuwe dynamische GPS-functie houdt in dat de smart tracker overschakelt op de GPS van je smartphone als die in de buurt is. Op die manier wil Fitbit de batterijduur van de Charge 4 verhogen en ook de nauwkeurigheid van je locatie verbeteren.

Ook krijgen gebruikers er een ‘Smart Wake’ functie bij. Die tool werkt in combinatie met de slaaptracker op de Charge 4. De functie zet automatisch een wekker op basis van je slaap- en leefritme. De Charge 4 beslist dan voor jou wanneer het tijd is om op te staan. Normaal gezien betekent dat ook dat je genoeg slaap hebt gehad.

Als extra krijgt de Fitbit Charge 4 een langere batterijduur, maar ook controle over Spotify.

Benieuwd naar de Fitbit Charge 4? Lees hier onze review of bestel ‘m via Coolblue.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Fitbit Charge 4 Unboxing

De Fitbit Charge 4 verschijnt pas op 15 april, maar wij kregen de mogelijkheid om het toestel alvast aan de pols te voelen. Kijk mee en ontdek samen met ons Fitbit's nieuwe activity tracker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here