Withings ScanWatch

We zitten al een paar maanden vol ongeduld te wachten op de Withings ScanWatch. Deze week kregen we het verlossende nieuws.

Het Franse Withings kondigde op CES dit jaar zijn nieuwste smartwatch aan: de Withings ScanWatch. Volgens het bedrijf de meest geavanceerde smartwatch ooit. Het Franse merk staat vooral bekend om zijn innovatie in horloges die er aanvankelijk heel normaal uitzien. Maar onder de motorkap bevinden zich talloze fantastische features waardoor een smartwatch eindelijk een knap uiterlijk kreeg. Met de ScanWatch gaat Withings nog een stapje verder.

Withings ScanWatch

Withings ScanWatch

In een e-mail deelt CEO Mathieu Letombe een update over de nieuwe ScanWatch. Daarin vertelt hij dat de nieuwe smartwatch ongelofelijk veel aandacht heeft gekregen. Volgens Withings is de vraag naar de nieuwe ScanWatch dan ook ongezien hoog en heeft het bedrijf dit nooit eerder gezien.

Omdat heel veel mensen – waaronder ikzelf – al een tijdje zitten te wachten op de nieuwe smartwatch werd het tijd voor een update. Normaal gezien zou het toestel al in de lente van 2020 uitkomen, maar helaas stak corona daar een stokje voor. Nadat het bedrijf nu ook de juiste medische certificaten heeft binnengehaald kan een uiteindelijke verkoopdatum bepaald worden.

Momenteel worden de eerste toestellen van de ScanWatch al vastgelegd en zullen enkele gelukkigen deze zomer al van het nieuwe toestel kunnen profiteren. Letombe geeft aan dat de nieuwe smartwatch vanaf september overal in Europa verkrijgbaar zal zijn. Geen exacte datum dus, maar wel eindelijk een officiële aanwijzing.

Gerelateerde artikelen

Withings nieuwe ScanWatch is een klassiek horloge met hartslag monitor

De Withings Steel HR krijgt een opvolger: de ScanWatch met een ingebouwde ECG.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here