Apple working from home thing

Apple wil niet vergeten worden nu iedereen van thuis werkt en daarom heeft het bedrijf een nieuw promotiefilmpje gemaakt. De kortfilm volgt die van vorig jaar op.

Vorig jaar lanceerde Apple al een keer een kortfilm met de naam “Apple at Work” ter promotie van de zakelijke mogelijkheden van het Apple-ecosysteem. De underdogs uit deze video zijn nu terug en deze keer gaan ze op zoek naar de beste manier om hun iPhone, iPad en Mac van thuis uit te gebruiken. 

Nu al succesvol

De kortfilm kreeg als titel “The whole working-from-home thing” mee en is net geen 7 minuten lang. Op het moment van schrijven heeft de video bijna 13 miljoen views, een sterkere prestatie ten opzichte van de eerste video, die er niet in slaagde om meer dan 6 miljoen views te halen. 

Apple en het nieuwe normaal

In de omschrijving van de video heeft Apple het over het nieuwe normaal en hoe het bedrijf ondanks alle onzekerheden toch nog kan helpen bij het bereiken van een maximale hoeveelheid creativiteit en productiviteit. Zelfs in een wereld waar thuiswerken de norm is, bestaan er immers nog steeds deadlines, meetings, groepschats en groepsgesprekken. Dat wil dus zeggen dat je iPad, iPhone, iMac en MacBook nog steeds eens verschil kunnen maken. 

De nieuwe kortfilm vind je hierboven, de oude hieronder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here