Logitech G Pro X Wireless

Met de aankondiging van de Logitech G PRO X Wireless Gaming Headset maakt Logitech competitief gamen nog leuker.

Advertentie

Logitech kondigt vandaag de Logitech G PRO X Wireless Gaming Headset aan, een nieuwe draadloze versie van het populaire model van vorig jaar. Om de best mogelijke prestaties te leveren voor professionele gamers, maakt Logitech gebruik van LIGHTSPEED ondersteuning.

De Logitech Pro X was een van onze favoriete gaming headsets van 2019 door zijn moderne design en geweldige geluidskwaliteit dankzij de Blue VO!CE-software. Het lijkt erop dat Logitech het dit jaar nog beter wil doen en daarom werd er gekozen voor draadloze ondersteuning met USB-C-opladen. Draadloos luisteren is zeker iets dat we misten in het vorige model en die mening leek Soren “Bjergsen” Bjerg van esportsteam TSM ook te delen. 

Ik houd van mijn PRO X headset, maar het enige wat ik nog wenste was draadloze ondersteuning. Logitech G heeft deze wens nu in vervulling laten gaan.

Snelheid van het licht

De headset komt uitgerust met 2,4 Ghz LIGHTSPEED, de supersnelle technologie van Logitech voor het draadloos versturen van gegevens die we ook in hun draadloze muizen en toetsenborden terugvinden. De Logitech Pro X Wireless belooft een bereik van 12,5 meter en een batterijduur van meer dan 20 uur. 

Logitech G Pro X Wireless

“De PRO X Wireless gaming headset is een belangrijke aanvulling op onze line-up van pro gaming headsets”, zegt Chris Pate, portfolio manager van de Logitech G PRO lijn. “De PRO X Wireless headset geeft esports professionals en aspirant-esporters de ultieme draadloze headset, die hen de prestaties, communicatie en comfort biedt die ze nodig hebben, zonder kabels of beperkingen.”

De Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Headset verschijnt in augustus 2020 en heeft een adviesprijs van 199,99 euro, zo’n 70 euro meer dan het model met draad. Lees hieronder zeker onze review.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Review Logitech Pro X gaming headset: Premium over de ganse lijn

Op zoek naar een gaming headset die het gewoon allemaal doet? Dan is de Logitech Pro X een geweldige keuze met zijn indrukwekkende design en audiokwaliteit.

Logitech G915 Lightspeed review: Het beste van het beste

De zoektocht naar het perfecte gaming toetsenbord komt tot een einde met de Logitech G915. Dit toetsenbord maakt al je dromen waar.

Logitech Pro X Gaming Keyboard review: Minder toetsen, véél meer switches

Logitech lanceert met het Pro X gaming tenkeyless toetsenbord nieuwe mogelijkheden voor de competitieve gamer. Je switches zelf veranderen, een meerwaarde?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here