Nieuws

Google Chrome 86 krijgt “Later lezen” knop

Chrome 86 updates
Google Chrome 86 gaat een manier toevoegen om tabbladen te bewaren voor later in de hoop de browser wat overzichtelijker te maken.

De mogelijkheid om tabbladen op te slaan voor later is zeker niet nieuw. Pocket is altijd al een populaire extensie geweest met exact dit doel en ook Mozilla Firefox en Microsoft Edge hebben een soortgelijke functionaliteit beschikbaar. Logisch dus dat Google dit nu zelf wil implementeren in Chrome 86. De implementatie zou vlot moeten verlopen, want voor Chrome op iPad en iOS, is een soortgelijke functie al beschikbaar. Via de knop later lezen kan je daar websites toevoegen aan je leeslijst. 

De Chrome leeslijst op iPad.

De kans dat de nieuwe functionaliteit op exact dezelfde manier gaat werken voor desktop is vrij groot. De laatste Chrome Canary test build (v86), maakt het nog niet volledig duidelijk, maar de chrome://flags instelling toont alvast een ‘lees later’ knop. 

Google Chrome v86 in oktober

Enkele weken geleden kwam Chrome 84 uit met daarin een aantal nieuwe toevoegingen. Voor versie 86 van de browser is het dus nog even wachten. Momenteel staat de release date op 6 oktober en de kans is groot dat de update dan ook effectief verschijnt. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business