ASUS Chromebook C436 2

Gebruikers van ChromeOS kunnen via hun Chromebook 100Gb gratis opslagruimte in Dropbox claimen voor de periode van één jaar. De promotie maakt deel uit van de nieuwe Explore-app van Google.

Advertentie

De lancering van ChromeOS 84 enkele weken geleden gaat gepaard met een Dropbox-promotie, zo blijkt uit een ontdekking van Android Police. Nieuw in de laatste versie van ChromeOS is de Explore-app die je bijstaat in het optimaal gebruiken van je Chromebook (iets dat al eens een uitdaging kan zijn). In deze app is ook een tabblad voorzien voor “Perks” of voordelen die je als Chromebook-gebruiken kan krijgen.

Ook andere perks beschikbaar

In juni kon je zo bijvoorbeeld al 3 maanden gratis Disney+ krijgen (de promo is nog steeds actief) en daarvoor kreeg je ook al korting op de Stadia Premier Edition. Deze keer is het de beurt aan Dropbox en daarvan krijg je maar liefst 100GB gratis voor de periode van één jaar. Dat is zeer vrijgevig van Dropbox, want de gratis versie geeft je slechts 2GB en de goedkoopste betalende versie kost je 9,99 euro per maand voor 2TB.

De deal is beschikbaar voor nieuwe én bestaande gebruikers en is geldig tot 23 juli 2021 of tot er een einde aan gemaakt wordt. Om te genieten van de actie moet je enkel naar deze pagina surfen via je Chromebook en inloggen op je Dropbox-account.

ChromeOS Dropbox Promo
Advertentie

Gerelateerde artikelen

ASUS Flip C436 Chromebook review: ChromeOS op z’n best

De ASUS Flip C436 is een enorm krachtige Chromebook die voortbouwt op het succes van zijn voorganger. Is hij zijn hoge prijs waard?

Google Chrome 84 is nu beschikbaar en maakt je browser nog beter

Wie dat wil kan vanaf vandaag updaten naar Google Chrome versie 84 om zijn browser nog beter te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here