ASUS Vivobook S14

ASUS lanceert de Vivobook S14 in België, de ideale laptop voor zij die binnenkort terug naar school hopen te gaan.

Recent zagen we ASUS al toppers zoals de Zenbook 14 vernieuwen met een tiende generatie Intel-processor en nu is ook de Vivobook S14 (s433) aan de beurt. De laptop is sinds gisteren beschikbaar in België en richt zich eerst en vooral op studenten dankzij zijn enorme draagbaarheid, die volgens ASUS voor de perfecte balans tussen eigenheid en prestaties moet zorgen. 

ASUS Vivobook S14 groen

Kleuraccenten voor elke gebruiker

Langs de buitenkant vinden we een metallic textuurafwerking en afgeschuinde randen, maar om zich echt te onderscheiden is de Vivobook S14 beschikbaar in maar liefst vier kleuren: Wit, zwart, rood en groen. Een andere persoonlijke touch zie je op het toetsenbord in de vorm van een color-blocking Entertoets, een extra kleuraccent dat zeker de aandacht trekt. Het NanoEdge-beeldscherm heeft een screen-to-body ratio van 86 procent en kijkhoek van 179 graden.

Color blocking enter

Multitasking is voor studenten enorm belangrijk en daarom is de Vivobook S14 verkrijgbaar met een tiende generatie Intel Core i7-processor en maximaal 16GB RAM-geheugen. Lichte games zullen mogelijk zijn dankzij de Nvidia GeForce MX350 grafische kaart. 

ASUS Vivobook S14

Vanaf 699 euro

Tot slot laat ASUS nog weten dat de Vivobook S14 in 49 minuten al voor 60 procent is opgeladen en dat de laptop met de aanwezigheid van WiFi 6 ook meteen futureproof is (waarom leggen we uit in onze review van de ASUS RT-AX88U). Het geheel is bovendien maar 1,4 kilogram zwaar en slechts 1,59 centimeter dik. 

Afhankelijk van de configuratie is de Vivobook S14 in België beschikbaar voor een prijs tussen de 699 euro en 999 euro. Voor meer informatie kan je terecht bij onder andere Coolblue en Bol.com.

Gerelateerde artikelen

Review: ASUS Zenbook 14 (2020): Heerlijk compact én voldoende krachtig

De ASUS Zenbook 14 is onze favoriete reisgezel van 2020. Dankzij zijn 1,13 kilogram en dikte van slechts 13,9 millimeter neem je hem overal mee.

ASUS RT-AX88U router review: Wat is wifi 6 en hoe haal je er het beste uit?

Is het tijd om je thuisnetwerk te voorzien van WiFi 6-ondersteuning? Wij denken van wel en de ASUS RT-AX88U kan je daarbij helpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here