Fitbit Versa Sense WinFuture
Afbeeldingen: via WinFuture.

Er lijken nieuwe producten op komst te zijn van Fitbit. Dat toont het Duitse WinFuture althans via nieuwe afbeeldingen van de Versa 3 en Sense smartwatch.

Deze week krijgen we via WinFuture nieuwe afbeeldingen te zien van de Fitbit Versa 3 en Sense. Het gaat om de derde generatie van de populaire smartwatch en fitness tracker. De afbeeldingen maken duidelijk dat er een nieuw toestel op komst is maar de verschillen tussen Versa 3 en Sense zijn nog niet helemaal duidelijk.

De eerste afbeeldingen of renders werden gelekt via het Duitse WinFuture, die doorgaans zeer accurate informatie heeft. Eerder kwamen we al te weten via 9to5Google dat de nieuwe smartwatch van Fitbit ondersteuning zou bieden voor Google Assistant. Een logische stap aangezien het Amerikaanse bedrijf is overgenomen door de zoekmachinegigant.

Verder zou de nieuwe Fitbit Versa 3 GPS aan boord hebben en waterresistent zijn tot 50 meter diep.

Fitbit Sense

Naast de Versa 3 krijgen we ook beelden te zien van een mogelijk nieuw model, de Fitbit Sense. Een alternatieve smartwatch waarbij de verschillen met Versa niet helemaal duidelijk zijn. Een hart-icoontje laat wel zien dat de Sense smartwatch mogelijk ECG aan boord heeft net zoals in de laatste Apple Watch of toekomstige Withings Scanwatch.

Verder lekte WinFuture ook afbeeldingen van de Inspire 2. Ben je benieuwd? Bekijk dan hier de foto’s/renders.

Gerelateerde artikelen

Fitbit Charge 4 Unboxing

De Fitbit Charge 4 verschijnt pas op 15 april, maar wij kregen de mogelijkheid om het toestel alvast aan de pols te voelen. Kijk mee en ontdek samen met ons Fitbit's nieuwe activity tracker.

Withings revolutionaire ScanWatch te koop vanaf september

We zitten al een paar maanden vol ongeduld te wachten op de Withings ScanWatch. Deze week kregen we het verlossende nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here