Fitbit Sense Versa 3 Inspire 2

Fitbit heeft deze week 3 nieuwe smartwatches voorgesteld. Allen hebben ze een GPS aan boord en krijg je gratis toegang tot Fitbit Premium.

Het zat er al een tijdje aan te komen dat Fitbit een nieuwe smartwatch ging aankondigen. Na de geruchten en gelekte beelden rond de Fitbit Versa 3 en Sense heeft het bedrijf deze week 3 nieuwe toestellen aangekondigd.

Fitbit Sense

Sense is dé grote nieuwkomer in het smartwatchgamma van Fitbit. Daarmee wil het bedrijf uitpakken tegenover de concurrentie. Deze smatwatch combineert eigenlijk alle functies uit de Versa 3, Inspire 2 en Charge 4. De Fitbit Sense is de meest geavanceerde van de lijn met een elektrodemale activiteitssensor (EDA), ECG en een huidtemperatuursensor. Al die knappe staaltjes technologie zitten mooi verwerkt in de Sense. Maar verbruikt dat dan geen massa’s batterij?

Volgens Fitbit zelf zou de premium smartwatch zo’n 6 dagen moeten meegaan zonder opladen. Natuurlijk hangt dat er wel vanaf hoe je de Sense gaat gebruiken. Bovendien geeft het bedrijf bij aankoop van een Sense 6 maanden gratis toegang tot het – vernieuwde – Fitbit Premium dashboard in de bijhorende applicatie.

De Sense-smartwatch combineert alle belangrijke gezondheids-, fitness- en slimme functies die ook te vinden zijn op andere Fitbit smartwatches, inclusief ingebouwde GPS, 20+ trainingsmodi, SmartTrack dat automatisch activiteiten volgt, Cardio Fitness Level en Score, en geavanceerde slaaptools. Blijf verbonden door een reeks slimme functies die dienen voor extra gemak, waaronder een ingebouwde luidspreker en microfoon om oproepen aan te nemen en sms-berichten te beantwoorden met spraakopdrachten, het uitvoeren van contactloze betalingen, duizenden apps en wijzerplaten

De Sense is vanaf vandaag te koop (pre-order) vanaf 329,95 euro bij Coolblue of Bol.com.

Fitbit Versa 3

Zoals vermeld hadden we al sterke vermoedens dat er een Fitbit Versa 3 zat aan te komen. Het toestel zit nu boordevol nieuwe gezondheids- en fitnessfuncties, heeft een ingebouwde GPS aan boord en biedt nu ook ondersteuning voor Google Assistant. Ook hier schept het bedrijf graag op over de batterijduur, want de Versa 3 zou tot zeker 6+ dagen moeten meegaan zonder opladen.

Voor extra gemak heeft Fitbit Versa 3 nog meer slimme functies, waaronder een ingebouwde luidspreker en microfoon om telefoongesprekken snel op te nemen, inkomende gesprekken naar voicemail te sturen en het belvolume aan te passen – allemaal vanaf je pols. Met de toevoeging van Google Assistant kun je herinneringen instellen voor je training, mindfulness-oefeningen of bedtijd, het weer bekijken, desinfecterend middel aan je boodschappenlijst toevoegen en thuis slimme apparaten bedienen door tegen je horloge te praten. Gebruik Fitbit Pay om snelle, veilige betalingen te doen zonder openbare oppervlakten aan te raken. Daarnaast heb je toegang tot duizenden apps en wijzerplaten.

Nieuwe samengestelde afspeellijsten van muziekstreamingsdiensten Spotify maken het gemakkelijk om de juiste muziek te kiezen passend bij de intensiteit van je training. Het vernieuwde design en de interface zijn geïnspireerd op Fitbit Sense, inclusief zachtere lijnen, meer comfort, meer reactievermogen en snellere, moeiteloze interacties. Alle Fitbit Versa 3-functies zijn zoals vermeld ook beschikbaar op de nieuwe Sense.

De Versa 3 is vanaf vandaag te koop (pre-order) voor 229,95 euro bij Coolblue en Bol.com.

Inspire 2

De laatste in de lijn is de tweede generatie Inspire. Het is de goedkoopste activity tracker in de lijn, maar in verhouding tot het aantal functies krijg je echt wel een heel degelijk toestel in de plaats. De Inspire 2 heeft nu een slanker en stijlvoller design gekregen, met een duidelijker scherm en een grotere batterij. Dat alles zorgt voor ongeveer 10 batterijduur zonder opladen.

De Inspire 2 zit ook boordevol tools om te slapen, hartslagmeting, voeding, hydratie, gewicht en ga zo maar door. Ook hier krijg je bij aankoop 12 maanden toegang tot Fitbit Premium.

De Inspire 2 kan je nu al kopen (pre-order) voor 99,95 euro bij Coolblue of Bol.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here