Disney+ Mulan

Mulan, de film die exclusief op streamingdienst Disney+ zal verschijnen, zal vanaf 4 december gratis te bekijken zijn.

Advertentie

Een deel van de strategie van Disney wanneer het over Disney+ gaat, is het aanbieden van de zogenaamde Premier Access. Op deze manier kan je nieuwe Disney-films sneller bekijken dan de rest van de abonnees, die enkele maanden geduld moeten hebben.

21,99 euro voor exclusieve toegang

De eerste film die op deze manier wordt aangeboden, is Mulan. Voor het bedrag van 21,99 euro kan je de film vanaf 4 september (15 september in België) bekijken. Dit aanbod is geldig tot 2 november, waarna het wachten is op de officiële verschijning van de film op het streamingplatform. Disney heeft bevestigd dat dit op 4 december zal zijn. Drie maanden na de lancering van Mulan dus. Wie dus even kan wachten met het streamen van de film, kan zo een aardig bedrag besparen. 

De keuze die je zal maken zal vooral afhangen van hoe je gezin eruit ziet. Zij die een Disney+-abonnement alleen gebruiken, zullen de 21,99 euro maar moeilijk kunnen goedpraten, maar wanneer de prijs verdeeld kan worden over drie of meer gezinsleden, zit je al snel over het budget voor bioscooptickets voor het hele gezin. 

Abonneren op Disney+

Disney+ verschijnt op 15 september in België. Tot de dag voor de lancering kan je nog een abonnement nemen met een korting van 10 euro. Zo betaal je voor een jaar slechts 59,99 euro in plaats van 69,99. Nog niet helemaal overtuigd? In dit artikel vind je 5 extra redenen om voor Disney+ te kiezen.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Deze 9 nieuwe Marvel-series verschijnen alleen op Disney+

Overweeg jij als Marvel-fan een Disney+ abonnement te nemen? Dan kan je alvast uitkijken naar series zoals She-Hulk, Loki en Wandavision.

Disney+ in België: op welke toestellen kan je kijken?

Vol spanning kijken we uit naar de lancering van Disney+ in België. Intussen kan het geen kwaad om wat extra kennis over de streamingdienst op te doen.

5 redenen om voor Disney+ te kiezen

Op 15 september is het zover. Een dag waar heel wat families, kinderen en zelfs ouders of grootouders naar uitkijken. De komst van Disney+ naar België.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here