Nieuws

Mulan in december gratis te kijken op Disney+

Disney+ Mulan
Mulan, de film die exclusief op streamingdienst Disney+ zal verschijnen, zal vanaf 4 december gratis te bekijken zijn.

Een deel van de strategie van Disney wanneer het over Disney+ gaat, is het aanbieden van de zogenaamde Premier Access. Op deze manier kan je nieuwe Disney-films sneller bekijken dan de rest van de abonnees, die enkele maanden geduld moeten hebben.

21,99 euro voor exclusieve toegang

De eerste film die op deze manier wordt aangeboden, is Mulan. Voor het bedrag van 21,99 euro kan je de film vanaf 4 september (15 september in België) bekijken. Dit aanbod is geldig tot 2 november, waarna het wachten is op de officiële verschijning van de film op het streamingplatform. Disney heeft bevestigd dat dit op 4 december zal zijn. Drie maanden na de lancering van Mulan dus. Wie dus even kan wachten met het streamen van de film, kan zo een aardig bedrag besparen. 

De keuze die je zal maken zal vooral afhangen van hoe je gezin eruit ziet. Zij die een Disney+-abonnement alleen gebruiken, zullen de 21,99 euro maar moeilijk kunnen goedpraten, maar wanneer de prijs verdeeld kan worden over drie of meer gezinsleden, zit je al snel over het budget voor bioscooptickets voor het hele gezin. 

Abonneren op Disney+

Disney+ verschijnt op 15 september in België. Tot de dag voor de lancering kan je nog een abonnement nemen met een korting van 10 euro. Zo betaal je voor een jaar slechts 59,99 euro in plaats van 69,99. Nog niet helemaal overtuigd? In dit artikel vind je 5 extra redenen om voor Disney+ te kiezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business