Nieuws

Nieuwe Ring beveiligingscamera is een mini-drone in je huis

Ring Always Home Cam
Naast een camera voor je wagen en je postbus heeft Ring nu ook een beveiligingsdrone die al vliegend een oogje in het zeil houdt.

Deze week heeft Ring een nieuwe beveiligingscamera gelanceerd voor thuis. De camera is eigenlijk een kleine beveiligingsdrone met een camera aan boord die verbonden is met de WiFi in huis. Op die manier kan het kleine toestel rondvliegen wanneer de bewoners niet thuis zijn.

Ring Always Home Cam

De nieuwe drone heeft de naam Always Home Cam gekregen en neemt bizar weinig plek in. Het heeft een kleine dock waarin hij kan laden. Wanneer de drone in de dock zit wordt zijn camera ook uitgeschakeld.

Wie graag een drone in huis heeft om de stand van zaken te controleren kan ook zelf beslissen hoe de drone zijn ronde doet. Je kan een vaste route vastleggen of de drone opdragen zelf te beslissen om in het wilde weg rond te vliegen. Al heeft het toestel wel een tool aan boord waardoor het niet zomaar overal op gaat vliegen.

Ring gaf nog maar weinig details over de nieuwe drone. Maar het is wel al duidelijk dat je de camera volledig in het ecosysteem van Ring kan koppelen. Het bedrijf wil de drone vanaf volgend jaar kunnen verkopen voor een richtprijs van 250 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business