Nieuws

Amazon Echo Show 10 volgt je gezicht

Amazon Echo Show 10
Amazon heeft deze week een hele reeks nieuwe smart hometoestellen gelanceerd. Smart display Echo Show 10 was er daar eentje van.

De Amazon Echo Show is ondertussen een vaste waarde geworden in het land van de smart displays. Voor de vierde keer op rij lanceert de e-commercegigant een nieuwe opvolger van de Show 10. De belangrijkste vernieuwingen in deze versie zijn gefocust op thuiswerk en vergaderingen.

Amazon Echo Show 10

De Echo Show 10 heeft nu een camerasensor van 13 megapixel aan boord die je gezicht kan volgen. Het toestel staat op een kantelbare poot, waar je ook gaat of hoe je ook je gezicht draait, de smart display draait gewoon mee. Het toestel ondersteunt daarvoor ook Zoom-, Skype- en Chimegesprekken via video.

Maar je hoeft de nieuwe roterende functie helemaal niet te gebruiken. Met een simpel commando aan Alexa zal het toestel daarmee stoppen. Dat geldt trouwens ook voor een hele reeks andere privacyfeatures. Zo kan je Alexa gemakkelijk vragen om de camera uit te schakelen en/of geen audiosnippets van commando’s bij te houden voor analyse. Vergelijkbaar met wat Google doet dus.

Verder heeft de Echo Show nu een 10-inch display en kan je ook streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime op het toestel bekijken. En tot slot heeft Amazon nog een poging gedaan om groen te doen, de Echo Show 10 heeft ook de nieuwe technologie aan boord waardoor het toestel minder verbruikt. Ook in standby modus. Het nieuwe smart display zal te koop zijn voor 249 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business