VanMoof Electrified S3 X3

De groei van de Nederlandse fietsenbouwer VanMoof zet zich ook door in België en de tweede pop-up store dit jaar is een feit.

Advertentie

Na het succes van de VanMoof pop-up store in Antwerpen, opende de fietsenfabrikant onlangs ook een winkel in Brussel. Geïnteresseerden kunnen daar een testritje maken met de VanMoof Electrified S3 en X3 die in april op de markt kwamen.

Toen we de VanMoof Electrified S3 eerder dit jaar reviewden, noemden we hem de beste e-bike van 2020. Het Nederlandse merk wist daarvoor ook al indruk te maken met de VanMoof Electrified S2 en X2 en is in recente jaren aan een stevige opmars bezig. Recent haalden ze zo nog 40 miljoen dollar in investeringen op. In mei werd er besloten om ook de grens over te steken en verscheen de eerste Belgische pop-up store in Antwerpen.

De tijdelijke winkel werd een succes, want er is in ons land duidelijk vraag naar elektrische fietsen. Zo heeft VanMoof in België een omzetgroei van 110% gezien sinds januari. Daarnaast rapporteerde het bedrijf een wereldwijde groei van 220% tijdens de lockdown. Een logische locatie voor de tweede winkel was dan ook onze hoofdstad en daar zal je tot eind oktober een testrit kunnen boeken.

“Met meer dan 130.000 riders wereldwijd blijft België een belangrijke groeimarkt voor VanMoof.” – Taco Carlier, mede-oprichter VanMoof

Een testrit boeken kan eenvoudigweg via de website van VanMoof, waarna je de pop-up store kan bezoeken in de Rue Antoine Dansaert 126 te Brussel. De winkel is open van 12 tot 18 uur en uiteraard werden de nodige maatregelen getroffen rond corona-preventie.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Fietsenproducent VanMoof opent pop-up winkel in Antwerpen

Nederlandse fietsenproducent VanMoof opent tot midden juli een pop-up in België. Fietsers zullen de Electrified S3 en X3 e-bikes kunnen testen.

VanMoof haalt 40 miljoen dollar op om in te spelen op massale vraag naar e-bikes

VanMoof wil de snelstgroeiende fietsenbouwer ter wereld worden en heeft grootse plannen met de investeringen.

Reclamespot voor e-bikes VanMoof niet welkom op Franse televisie (update)

Een reclamespot van de Nederlandse e-bikeproducent VanMoof is in Frankrijk van televisie geweerd. De spot zou de auto-industrie een slechte naam geven.

VanMoof Electrified S3 review: Je nieuwe droomfiets

De VanMoof Electrified S3 is prijs-kwaliteit de beste e-bike die je kan kopen en maakt het kopers van een elektrische fiets wel heel eenvoudig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here