Nieuws

Logitech G Pro X SUPERLIGHT is de vederlichte muis voor competitieve gamers

Logitech G Pro X SUPERLIGHT header
De Logitech G Pro X SUPERLIGHT is een superlichte draadloze gaming muis voor competitieve gamers die slechts 63 gram weegt.

Bij competitief gamen zorgen zelfs de kleinste details voor een wereld van verschil en daarom maakt de nieuwe Logitech G PRO X SUPERLIGHT gaming muis komaf met overtollig gewicht. Het resultaat is de lichtste draadloze muis die Logitech ooit ontworpen heeft.

Logitech G Pro X SUPERLIGHT

De PRO line-up van Logitech staat al enige tijd bekend als een verzameling van de beste producten die je als gamer kan gebruiken. Zo waren wij eerder al zeer enthousiast over de Pro X hoofdtelefoon en de G Pro gaming muis. Deze laatste kon echter nog lichter vonden de ingenieurs van Logitech en daar is deze muis het gevolg van. De muis werd alvast uitvoerig getest door professionals in games zoals League of Legends en Counter-Strike: Global Offensive. 

“Het hebben van een goede ‘aim’ is een must, vooral bij het spelen van CS:GO,” zegt Oleksandr Kostyliev, beter bekend als s1mple, professionele Counter-Strike: Global Offensive speler bij Natus Vincere (NAVI). “De muis stelt me in staat om het maximale uit mijzelf te halen, met nul beperkingen, nul compromissen en vooral nul missers!”

Verderlicht en zeer nauwkeurig

De PRO X SUPERLIGHT weegt minder dan 63 gram (dat is vergelijkbaar met het gewicht van een pakje van 5 AAA-batterijen) en is bijna 25% lichter dan de standaard PRO Wireless. Lightspeed, de technologie van Logitech voor supersnelle draadloze communicatie, is uiteraard ook aanwezig en dat aan 2.4 Ghz. De HERO-sensor van Logitech werd recent nog geüpdatet van 16K naar 25K DPI, dus je kan opnieuw zeer nauwkeurig je muis bewegen. Dit gaat bovendien met minimale wrijving dankzij de grote, zero-additieve PTFE-voeten. De muis zal zo’n 70 uur meegaan met een volle batterij. 

Dongle
De dongle kan makkelijk opgeborgen worden.

“Met de PRO X SUPERLIGHT hebben we de grenzen verlegd van wat mogelijk is wanneer je innovatieve technologieën zoals LIGHTSPEED en HERO 25K combineert met een super lichtgewicht ontwerp”, zegt Chris Pate, portfolio manager van de Logitech G PRO-serie. “Getest en gevalideerd door esports-professionals over de hele wereld, is de PRO X SUPERLIGHT het antwoord voor gamers die op zoek zijn naar het toppunt van prestaties”.

Prijs en release date G PRO X SUPERLIGHT

De Logitech G PRO X SUPERLIGHT is begin december verkrijgbaar via Logitech, Bol.com en Coolblue, tegen een adviesprijs van €149,99

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business