Hardware, Nieuws

Afbeeldingen gelekt van Microsofts Surface Pro 8 en Surface Laptop 4

Microsoft Surface Pro 7 review
Een Koreaanse gebruiker op Twitter deelde foto's van de nieuwe Surface Pro en Laptop. Die zien er nagenoeg identiek uit als hun voorgangers.

De laatste grote update dateert al van vorig jaar, toen de Surface Laptop 3 werd voorgesteld samen met een nieuwe versie van de Surface Pro 7. Naar goede gewoonte kunnen we in oktober nieuwe updates van deze Surfacemodellen verwachten, maar niet dit jaar. Wel zagen we de komst van een nieuw Surface Laptop Go model en een geüpdatete Surface Pro X.

De lancering van de nieuwe Surface modellen – Surface Pro 8 en Surface Laptop 4 – wordt nu verwacht rond midden januari, maar nu al weten we hoe de toestellen er uit zullen zien. Op Twitter deelde gebruiker @cozyplanes beelden van de nieuwe modellen die vermoedelijk bedoeld waren voor keuring in Korea. Daarin deelt hij ook de modelnummers voor de toestellen mee aan de rest van de wereld: 1950 voor de Surface Laptop 4, 1960 voor de Surface Pro 8 en 1961 voor deze laatste mét LTE.

https://twitter.com/cozyplanes/status/1331969412102909952

Interne upgrades

Maar veel nieuws valt er niet te zien op de foto’s. Want de nieuwe Surfacemodellen zijn nagenoeg identiek aan hun voorgangers. De grootste veranderingen zullen we dus intern moeten verwachten. Volgens bronnen van Windows Central kunnen we 11de generatie Intelprocessoren verwachten met een geïntegreerde Xe-gpu. De Surface Laptop zal ook weer AMD-varianten hebben, maar daar is verder niets over geweten. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit een aangepaste Microsoft-chip op basis van de Ryzen 4000-serie van AMD zijn, aldus The Verge.

Surface Duo

Na de lancering van de Surface Pro 8 en Surface Laptop 4 zou Microsoft ook de nieuwe Surface Duo willen introduceren in nieuwe markten, waaronder verschillende in Europa, dat werd eerder deze week al bekend. Een Britse provider zou de smartphone al hebben opgenomen in zijn assortiment en ook Duitsland zou een release kunnen verwachten. Het gaat nog om geruchten, dus een exacte datum is er nog niet. Die zou ergens liggen tussen midden maart en juli.


Black Friday-dealtip: de Microsoft Surface Pro 7 is vandaag bij Coolblue verkrijgbaar voor 999 euro i.p.v. 1299 euro!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business