Microsoft Surface Duo

De langverwachte Surface Duo van Microsoft komt binnenkort naar Europa. Al zal hij nog niet meteen te koop zijn in België of Nederland.

Advertentie

In een Windows blogbericht heeft Microsoft nieuwe details vrijgegeven rond de Surface Duo. Het bedrijf kreeg al lang de vraag wanneer het apparaat met twee displays ook in Europa zou gelanceerd worden. Nu laat Microsoft weten dat de Surface Duo vanaf begin 2021 ook te koop zal zijn in Frankrijk, Duitsland en het V.K. Meer details en informatie daarover worden ook begin 2021 meegedeeld.

De Surface Duo was al een tijdje beschikbaar in De Verenigde Staten voor ongeveer 1300 euro. Het gaat om een smartphone die op Android draait en een dubbelzijdig display aan boord heeft. Ieder display is een 5,6 inch paneel met 1800 op 1350 pixels.

Surface Duo in België?

Het nieuwe toestel komt dus binnenkort ook naar onze contreien. Een lancering in België of Nederland lijkt er nog niet in te zitten, maar de komst naar Europa is alvast een begin. Jammer genoeg kan de de smartphone met twee displays momenteel niet op veel enthousiasme rekenen. Het gaat hier om een eerste generatie, maar de Duo zou niet in verhouding tot zijn kostprijs verkocht worden.

Verschillende belangrijke functies zoals het toetsenbord of de camera en batterij zouden tegenvallen. Zo kan je amper een dag met de Duo doen, aldus de eerste reviews. Net zoals bij Samsung is een eerste poging bij dit soort nieuwe toestellen niet altijd raak.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here