E-bikes

Op zoek naar een e-bike om 2021 goed in te zetten? Dit waren de favoriete elektrische fietsen van de redactie in 2020.

Advertentie

Dat 2020 hét jaar was om een e-bike te kopen was wel duidelijk. De verkoop van elektrische fietsen is als een pijl omhoog geschoten. Voor ons was het dan ook een hele uitdaging om jullie zo goed mogelijk te adviseren bij je aankoop. De mogelijkheden zijn alvast eindeloos, van de moderne e-bikes van Cowboy of VanMoof, tot de even stijlvolle stadsfietsen van Qwic en Trek. Een goede fiets is echter meer dan een grote batterij en lange actieradius, want ook de rijervaring is belangrijk. Wij keken alvast even terug naar onze favorieten van 2020.

Zie je het overzicht niet? Scrol dan even verder naar de gerelateerde artikels.


Gerelateerde artikelen

VanMoof Electrified S3 review: Je nieuwe droomfiets

De VanMoof Electrified S3 is prijs-kwaliteit de beste e-bike die je kan kopen en maakt het kopers van een elektrische fiets wel heel eenvoudig.

Cowboy 3 (2020) e-bike review: Nog steeds de beste rijervaring

De Cowboy v2 was veruit onze favoriete e-bike van 2019 en met de introductie van de v3 hoopt de Belgische start-up dat succes te herhalen. Is de Cowboy v3 nog steeds de beste elektrische fiets?

QWIC Premium Q MN8 Belt review: E-bike voor fietsers met stijl

De QWIC Premium Q MN8 Belt is een e-bike voor zij die meer willen dan een makkelijk ritje van A naar B. Dit is elektrisch fietsen op zijn meest comfortabel.

Trek District+ 7 e-bike review: De ideale stadsfiets

De Trek District+ 7 is een volledig uitgeruste stadsfiets en de meest comfortabele e-bike voor woon-werkverkeer.

VanMoof Electrified S2 review: Laat de S3 maar komen

Hoewel de VanMoof Electrified S2 niet perfect is, slaagt hij er honderd procent in om ons enthousiast te maken over de Electrified S3.

Xiaomi Folding e-bike getest: Mini e-bike, maxi pret

Smartphonefabrikant Xiaomi produceert meer dan alleen telefoons en smart hometoepassingen. Eerder dit najaar kwam de eeste Mi Electric Folding Bike op de markt in België. Wij gingen ermee rondbollen.
Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.