JBL Charge 5

De populaire Charge-reeks van JBL heeft een nieuwkomer: de Charge 5 is vanaf maart dit jaar beschikbaar voor 179 euro.

Advertentie

Met de JBL Charge 5 verwelkomt JBL de nieuwste toevoeging aan haar populaire JBL Charge-serie. Een vernieuwd water- en stofdicht ontwerp en geoptimaliseerde Signature Pro Sound tillen het assortiment draagbare luidsprekers van JBL naar een hoger niveau.

JBL Charge 5

De speaker wordt geleverd met een racetrack-vormige driver, aparte tweeter en dubbele passieve radiatoren. Die moeten zorgen voor helder en diep geluid. Gebruikers kunnen genieten van de JBL Signature Pro Sound in een duurzaam ontwerp. Met 20 uur afspeeltijd en een ingebouwde powerbank kun je gemakkelijk apparaten opladen. De speaker heeft daar een oplaadpoort voor gekregen. Bovendien ondersteunt de nieuwe bluetooth speaker JBL’s Partyboost-modus.

De nieuwste versie van de JBL Charge-serie is voorzien van siliconen bumpers en een opvallend JBL-logo geeft een nieuwe draai aan het iconische design van JBL. De luidspreker combineert een robuuste, duurzame structuur met een strak en gedurfd design dat een statement maakt waar je ook bent.

JBL Charge 5

Specificaties

  • IP67-geclassificeerd waterdicht en stofdicht ontwerp;
  • JBL Partyboost;
  • Draadloze Bluetooth v5.1-streaming;
  • Ingebouwde powerbank van 7500 mAh: de oplaadbare Li-ion accu ondersteunt 20 uur afspeeltijd en biedt de mogelijkheid om apparaten op te laden via USB-Charge Out;
  • Racetrackvormige driver, aparte tweeter en dubbele passieve JBL Bass Radiatoren.

De JBL Charge 5 is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw, grijs, rood, groen, blauw en camouflage en is vanaf maart 2021 verkrijgbaar voor €179,00 bij JBL en geselecteerde retailers.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here