Nieuws

Apple geeft iMac splinternieuw design dit jaar

iMac 2021 Concept
Afbeelding: svetapple.sk
Een nieuw design voor de iconsiche iMac en de terugkeer van het Thunderbolt Display? 2021 wordt een jaar vol leuke nieuwigheden.

Zoals veel analysen en media hadden verwacht zal Apple in 2021 zijn iMac een volledig nieuw design geven. Of het drastisch wordt, dat zullen we moeten zien. Maar we hopen toch sowieso op een iMac met kleinere schermranden en een design dat meer in lijn ligt met de iPhone en iPad die vandaag in de winkelrekken ligt. Volgens Mark Gurman (Bloomberg) zal de iPhonebouwer dit jaar twee nieuwe iMac-modellen lanceren die beide een nieuw uiterlijk krijgen. Daarom moet je dus nog even wachten met de aankoop van een nieuwe iMac.

iMac 2021

De kans is ook enorm groot dat de nieuwe iMacs de nieuwe generatie ARM-processoren van Apple zullen krijgen. Bovendien gaan er geruchten rond dat er ook een nieuwe – betaalbare – monitor op de markt komt. Sinds de iconische Thunderbolt Display heeft het bedrijf geen monitoren voor particulieren meer ontwikkeld. Dat betekent dus dat we vermoedelijk een goedkoper model zullen te zien krijgen dan de Pro Display XDR die enkele duizenden euro’s kan kosten.

Gooi daar het nieuws van vorige week rond de MacBooks in 2021 bij, en je krijgt een hoopvol jaar voor fans van macOS. Komt MagSafe ook terug naar de laptops van Apple? We zullen zien. In ieder geval gaan we dit jaar vermoedelijk heel wat leuke nieuwigheden te zien krijgen.

iMac 2021
Conceptafbeelding: svetapple.sk. Zou de nieuwe iMac perfect passen bij de huidige iPhone en iPad Pro.
ontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN