Nieuws

Philips lanceert 4K UHD monitor voor 329 euro

Philips 288E2UAE
Philips brengt in februari een nieuwe 4K-monitor op de markt die focust op betaalbaarheid, performance en tegelijkertijd een leuk design.

Dit is de nieuwe Philips 288E2UAE-monitor (28-inch, 4K UHD). Hij heeft 1,07 miljard kleuren, USB 3.2 SuperSpeed-gegevensoverdracht en een slank, aantrekkelijk ontwerp. Daarmee is hij een goede keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een stijlvol uiterlijk en professionele prestaties voor een betaalbare prijs.

Deze nieuwe Philips-monitor is de ideale oplossing voor een groot aantal verschillende contexten en instellingen. Dankzij een groot aantal functies die gewoonlijk worden geassocieerd met een zakelijke omgeving, die de thuiservaring nu naar een hoger niveau tillen.

Philips 288E2UAE

Hij biedt een ultradunne rand, een slanker ontwerp en een elegante standaard. Daardoor past de monitor beter in het interieur van een moderne woning. De verstelbare standaard kan worden gekanteld (-5/20 graden) en op de optimale hoogte worden geplaatst dankzij de hoogteverstelling tot 100 mm.

De Philips 288E2UAE-monitor is prettig voor de ogen en heeft een antireflectiescherm. De EasyRead-modus voor een papierachtige leeservaring, flicker free-technologie en de LowBlue-modus voor meer kijkcomfort.

Connectiviteit

Hij is voorzien van USB 3.2 SuperSpeed ​​en biedt één USB upstream en vier downstreams. Zo kunnen gebruikers hun toetsenbord en muis op de monitor aansluiten en hun accessoires gebruiken om de monitor te bedienen.

Eén USB-poort ondersteunt snel opladen en voldoet aan de USB-IF batterij-oplaadstandaard (BC1.2), waardoor gebruikers hun smartphones kunnen opladen. Voor meer opties biedt de monitor ook HDMI- en DisplayPort-connectiviteit. 

accessoiresmonitorontspanningzakelijk

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN