Nieuws

Apple zet verkoop iMac Pro stop

iMac Pro
De iMac Pro uit 2017 wordt sinds kort uitgefaseerd door Apple. Er komt dit jaar waarschijnlijk een nieuw model met de eigen silliconchip aan boord.

Volgens nieuwe aanwijzingen gaat Apple de meest recente iMac Pro uitfaseren. Momenteel kan je de professionele all-in-one van Apple nog wel aankopen, maar het bedrijf laat weten dat het toestel beschikbaar is zolang de voorraad strekt. De bedoeling is dat geïnteresseerden in een extra krachtige iMac, beter de nieuwe iMac uit 2020 aanschaffen omdat die meer of evenveel te bieden heeft.

iMac Pro

Verschillende websites leren ons dat de iMac Pro in bepaalde scores en tests wel nog steeds krachtiger is dan de meest recente iMac, maar dat heeft te maken met de extra cores die de Pro natuurlijk aan boord heeft. Verder geeft de iPhonebouwer ook aan dat geïnteresseerden een Mac Pro kunnen kopen, maar dan heb je nog geen display. De kracht van de iMac Pro zat ‘m voor velen net in het feit dat het om een all-in-one ging.

Toch vermoeden we dat Apple het model niet volledig opzij gaat zetten. De kans is groot dat het om een tijdelijke maatregel gaat tot een nieuw model kan gelanceerd worden. Eerder dit jaar en vorig jaar werd al snel duidelijk dat het de bedoeling is om 2021 nog een splinternieuw iMac-model uit te brengen. Daarbij zou het display groter moeten worden en het design meer in lijn gebracht worden met de huidige Macbook, iPad Pro en iPhone. Bovendien zal de iPhonebouwer zijn nieuwe iMac-modellen waarschijnlijk voorzien van de eigen silliconchips die je vandaag al in de nieuwe MacBook Air en MacBook Pro kan terugvinden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business