HomePod

De originele HomePod van Apple wordt niet langer geproduceerd. De verkoop duurt zolang de voorraad strekt omdat de verkoop al laag lag.

Advertentie

Dit weekend heeft Apple laten weten dat het de eerste generatie HomePod uit 2018 niet langer gaat verkopen. Door de komst van de HomePod mini die een stuk krachtiger is, ziet de iPhonebouwer geen toekomst meer voor de eerste generatie. Dat heeft de iPhonebouwer laten weten aan TechCrunch dit weekend.

HomePod Mini

Volgens Apple is de Mini heel populair sinds de lancering vorige herfst. Daarom wil het bedrijf extra focussen op de Mini en zet het de verkoop en productie van de oorspronkelijke HomePod stop. De speaker zal te koop zijn zolang de voorraad strekt.

Wie nog een model wil bemachtigen moet snel zijn. Het Space Grey model is al uitverkocht bij de eigen Apple Store online. De nieuwe Mini is niet te koop via de Apple Store in België, maar je kan er voor jezelf eentje bemachtigen via Bol.com.

iMac Pro

Opvallend genoeg heeft Apple overlaatst de productie van de iMac Pro ook stopgezet. Daar wordt vermoed dat er dit jaar een nieuw model uit zal komen met een nieuw design dat meer in lijn ligt met de iPad- en iPhone Pro. De kans dat het bedrijf ook met een tweede HomePod-model komt dit jaar lijkt op deze manier reëel.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here