AOC GH200 GH300

AOC voegt twee nieuwe gaming headsets toe aan het assortiment. De GH200 en GH300 zullen vanaf mei beschikbaar zijn.

Advertentie

Displayspecialist en topleverancier van gamingmonitoren AOC blijft zijn assortiment uitbreiden, nu met randapparatuur voor gamers. De gaming-expert presenteert twee over-ear headsets: de AOC GH200 en GH300, beide verkrijgbaar vanaf mei 2021. De headsets delen dezelfde gestroomlijnde chassis, een comfortabele en lichte structuur met afneembare microfoon en 50 mm drivers.

AOC GH200 en GH300

Beide modellen zijn uitgerust met gevlochten kabels met een in-line afstandsbediening en worden gepresenteerd met een opvallend ontwerp (gunmetal afwerking voor de GH200, rode afwerking voor de GH300). Terwijl de GH200 stereogeluid biedt met een 3,5 mm aansluiting, biedt de luxe GH300 daarbovenop 7.1 virtueel surround-geluid (alleen pc), een USB-aansluiting en RGB-lichteffecten.

Om gamers te bieden wat ze nodig hebben om hun set-up naar een hoger niveau te tillen, zijn de nieuwe headsets GH200 en GH300 van AOC uitgerust met neodymium-drivers van 50 mm, met een frequentiebereik van 20 Hz – 20 kHz en een impedantie van 32 Ω (± 15%) voor een optimale geluidskwaliteit. 

Hoge audiokwaliteit

AOC claimt dat gamers de afneembare boom microfoon waarderen, waarmee ze kunnen communiceren met hun teams in de game of in VoIP-software zoals Discord/Teamspeak. De omni-directionele boom microfoon kan optimaal worden afgesteld voor comfort en audioniveaus. Met het frequentiebereik van 100 Hz – 10 kHz, dat overeenkomt met dat van menselijke spraak, filtert het geluid bij zowel zeer lage als zeer hoge frequenties om een ​​heldere audio- en spraakkwaliteit te leveren.

GH200 specs

De GH200 is voorzien van een gevlochten kabel van 2 meter en een 3,5 mm jack en wordt geleverd met een Y-splitter, zodat gebruikers de microfoon- en koptelefoonuitgangen kunnen splitsen indien nodig. Dankzij de 3,5 mm-aansluiting past deze headset perfect bij pc’s, consoles of mobiele apparaten.

De in-line afstandsbediening biedt volumeregeling en microfoonschakelaars voor aan/uit. Gebruikers kunnen Windows Sonic Spatial Sound voor pc en Xbox gebruiken. De subtiele gun-metal afwerking past perfect bij andere pc-componenten en maakt de headset een aantrekkelijke keuze voor videogesprekken op afstand of online lessen. 

Prijs? Voor 42,99 heb je deze headset al.

GH300 specs

Voor ongeveer tien euro extra biedt AOC de meer premium GH300. De GH300 wordt daarentegen geleverd met een USB-kabel van 2 meter. Met zijn virtuele 7.1 surround-sound mogelijkheid kunnen gamers precies bepalen waar het geluid vandaan komt in de game, waardoor hun kansen om gepast te reageren toenemen. Of ze kunnen van films genieten terwijl ze zich volledig onderdompelen in het verhaal. Daarnaast zullen gebruikers met de geluidskwaliteit in staat zijn om studio-kwaliteit audio te reproduceren met 24 bit/96 Khz, zodat de ervaring zo dicht mogelijk bij de echte audio van het spel ligt.

Voor nog meer maatwerk bevat de metalen gaasafdekking van de GH300 RGB-verlichting met 4 modi (ademhaling, cyclisch, statisch, uit), regelbaar via de in-line afstandsbediening, die ook volumeregelaars en microfoonschakelaars voor aan/uit bevat. De led van de afneembare microfoonarm geeft aan wanneer de microfoon is gedempt, wat het dagelijks gebruik vereenvoudigt en ongewenste demping helpt voorkomen.

Prijs? Voor 55,99 euro heb je deze headset al.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Porsche Design AOC Agon PD27 review: Als eerste over de finish

De Porsche Design AOC Agon PD27 heeft alles wat je van een premium 1440p-monitor zou verwachten, maar komt met een aardig prijskaartje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here