Nieuws

Moto e7i power belooft lange batterijduur en strakke beelden

moto e7i power
In de Benelux lanceert Motorola vandaag de moto e7i. De fabrikant koppelt straffe (batterij)prestaties aan een aantrekkelijk prijskaartje.

“Dit toestel levert de verbazingwekkende batterijduur, ongelooflijke betrouwbaarheid en prestaties die consumenten nodig hebben om de drukste dagen en nachten door te komen, samen met opvallende camera- en beeldschermervaringen die uiterst zeldzaam zijn voor deze prijs”, zegt Motorola bij de voorstelling. De fabrikant lijkt met een verkoopprijs van 119 euro inderdaad te mikken op gebruikers die een budgetoplossing zoeken en tegelijkertijd toch vlot van de doorsnee media-toepassingen wil kunnen gebruikmaken.

Joekel van een batterij 

We konden zelf nog niet aan de slag met het toestel maar op papier klinken de relatief sterke prestaties (voor dit prijsniveau) zeker niet slecht. De moto e7i power kreeg een joekel van een 5.000 mAh sterke batterij. Dat moet volgens de fabrikant goed zijn voor 76 uur muziek streamen, 14 uur video’s bekijken of 12 uur lang surfen. En dat in slechts één oplaadbeurt. Net als bij de recent aangekondigde mid-rangers van Samsung, de A52 en A72, moet het mogelijk zijn om een hele weekendtrip door te komen zonder oplaadbeurt. Natuurlijk zit de e7i in een aanzienlijk lagere prijsklasse: hij kost zowaar minder dan de helft.  

Omdat we dus nog niet hands-on konden gaan met het toestel, kunnen we alleen maar meegeven dat de grote display met een diagonaal van 6,5 inch alvast een goede eerste indruk nalaat. De ongewone beeldverhouding van 20:9 mikt effectief op langdurig multimediagebruik. De octa-core processor van 2 GHz lijkt niet veel speciaals, maar ook hier geldt weer dat je wellicht veel waar voor je geld krijgt. Zo leent de moto e7i zich zeker tot bescheiden gamingtoepassingen en de 13 MP-camera lijkt in het segment tot de betere van de klas te behoren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business