Nieuws

TCL lanceert 20L & 20L+ in België vanaf 229 euro

TCL 20
Het TCL 20-gamma wordt in de Benelux uitgebreidt met de 20L en 20L+. Ze zijn vanaf vandaag te koop vanaf 229 euro en 259 euro.

Update 26/04: TCL 20L en 20L+ zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij bol.com.


Origineel artikel 19/04: Chinese techgigant TCL introduceert twee nieuwe smartphones uit de 20-serie: de TCL 20L+ en de TCL 20L in België en Nederland. De nieuwe toestellen voegen zich bij de TCL 20 5G en de TCL 20 SE die vorige maand zijn aangekondigd en versterken de bekroonde waarde-, performance- en innovatieproposities van het merk binnen verschillende betaalbare prijssegmenten.

TCL 20-serie

Het bedrijf wil dankzij zijn NXTVISION-technologie alle modellen voorzien van een verbeterde visuele eravring. NXTVISION biedt scherpere details en grotere contrasten. Bovendien zou de technologie ook blauwlicht tegengaan en daarmee beter voor je ogen zijn. De nieuwigheid is aanwezig in beide nieuwe modellen.

TCL 20L

De TCL 20L is een veelzijdige smartphone met een indrukwekkend scherm van 6,67 inch. De batterij gaat bij normaal gebruik tot twee dagen mee. Daarnaast is de 20L uitgerust met snellaadmogelijkheden, geoptimaliseerd door de ingebouwde Smart Manager die suggesties doet voor betere performance en batterijduur.

De TCL 20L heeft een geheugenopslag van 4G RAM en 128GB ROM. Dankzij de 48-megapixel quadcamera maak je de mooiste foto’s. Verder beschikt de TCL 20L over NFC-technologie en draait het toestel op Android 11.

TCL 20L+

De TCL 20L+ valt meer op dankzij het display, meer uitgebreide fotografiemogelijkheden en het meer aparte design. Wie graag met fotografie bezig is maar nog niet te veel geld aan een nieuwe smartphone wil geven kan met de 20L+ al heel ver geraken.

Het toestel heeft namelijk een high-definition 64-megapixel quadcamera die zorgt voor optimale helderheid en kleurreproductie. Daarnaast zijn er een Backlight Selfie-cam en Super Night-modus aanwezig en beschikt het toestel over een geheugen van 256 GB ROM en 6GB RAM, NFC-technologie en draait op Android 11.

De TCL 20L en TCL 20L+ zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de pre-order bij Bol.com voor 229 euro en 259 euro. Wie één van de toestellen koopt krijgt er bovendien een paar draadloze earbuds bij.

mobielontspanningsmartphones

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen