Nieuws

Google lekt per ongeluk nieuwe Pixel Buds A-Series

Googles nieuwe draadloze earbuds zitten er aan te komen. De Pixel Buds A-Series stonden zelfs even al op Twitter.

Om 21u30 stuurde Google via het Twitteraccount van Android een tweet uit die de Pixel Buds A-Series officieel aankondigde. Een foutje zo bleek, want amper tien minuten later had Google de tweet al verwijderd. Er is nog geen productpagina voor de oortjes aangemaakt in de webwinkel van Google, dus ze zijn zeker nog niet te koop. Met de tweet maakte Google wel voor het eerst de officiële naam van de nieuwe generatie Pixel Buds bekend.

Een screenshot van de verwijderde tweet. Image Credit: 9to5Google

Verder leert de tweet ons niet heel veel over de technische specificaties van de oortjes. Google spreekt over een fast pair-functie om de oortjes met een simpele tik op je scherm te verbinden met je smartphone. Google belooft verder geluid van ‘hoge kwaliteit’ maar dat beloven alle oortjes. Qua design zien we niet meteen heel veel verschillen met de Pixel Buds 2 die Google in de zomer van 2020 lanceerde. De zwarte rand van de oortjes en oplaadcase is vervangen door een grijze rand. De A-Series in de naam zou er op kunnen wijzen dat de oortjes goedkoper zouden kunnen zijn. Een Google Pixel 4a is ook goedkoper dan een Google Pixel 4.

Wellicht zal Google de Pixel Buds A-Series onthullen tijdens zijn aankomende I/O-conferentie die van start gaat op 18 mei. Volgens de geruchten zal tijdens dat evenement de Pixel 5a ook gelanceerd worden, al hangt er nog veel mysterie over de mid-range smartphone.

Waar verkrijgbaar?

Google verkoopt zijn Pixel-producten niet rechtstreeks in België, dus voor ons zal het vermoedelijk niet zo eenvoudig worden om een paar Pixel Buds A-Series te bemachtigen. Dat is ook zo het geval voor de vorige generatie Pixel Buds 2. Zo moet je vaak al naar de Duitse Google Store gaan en ze via koeriersdiensten naar ons land laten versturen. De Pixel-smartphones zijn tegenwoordig wel verkrijgbaar via Fnac. De nieuwste Pixel 5 kost 628,95 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business