De tot nu toe onaangekondigde Beats Studio Pro earbuds van Apple verschenen in de nieuwe software-releases van iOS en tvOS.

Advertentie

Het ziet ernaar uit dat de productreeks van Beats binnenkort iets groter wordt. Het audiomerk van moederbedrijf Apple had voorheen nog geen informatie vrijgegeven over de opgegraven oortjes. De komst van deze volledig draadloze earbuds is dus een kleine verrassing. De beelden van deze nieuwe earbuds werden voor het eerst door MacRumors opgemerkt. Deze zaten in de laatste bèta-versies van tvOS en iOS verscholen. Ook 9to5Mac wist beelden op te vissen van de oplaadcase en enkele animaties.

De afbeelding die MacRumors kon opgraven toont ons earbuds die afwijken van hun voorganger, de Powerbeats Pro van 2019. Deze kwamen met haken om achter je oren te bevestigen, opdat ze niet zouden loskomen. Dat is bij de Beats Studio Pro niet het geval. We zien ook geen staafje zoals je bij de AirPods Pro wel hebt, dus alles zit compact verwerkt. Ze zullen tevens gebruik maken van silicone oordopjes voor een comfortabele afsluiting.

Credit: MacRumors

Naast hun nieuwe ontwerp zijn de oortjes tevens in drie verschillende kleuren te zien: zwart, wit en rood. De informatie in de code die naar de earbuds verwijst, stelt alvast dat er een actieve geluidsonderdrukking aanwezig zal zijn. Hiermee worden ze de eerste earbuds van Beats die dit ondersteunen.

Met deze ontdekking vermoeden we dus dat deze volledig draadloze earbuds binnenkort verschijnen. Er zat geen exacte onthullings- of releasedatum in de code verstopt. Deze is tot nu toe onbekend, maar we vermoeden dat we niet lang meer moeten wachten.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here