Nieuws

Hearthstone: United in Stormwind verschijnt op 3 augustus

Hearthstone United in Stormwind
De nieuwste uitbreiding voor Hearthstone, het digitale kaartspel van Blizzard Entertainment heeft een naam: United in Stormwind. De set komt uit op 3 augustus.

Tijdens de expansion reveal op Twitch en YouTube, kondigde Blizzard vandaag Hearthstone: United in Stormwind aan. De uitbreiding zal 135 nieuwe kaarten bevatten en is opnieuw nauw verbonden met World of Warcraft. In Forged in the Barrens, de eerste set van The Year of the Gryphon, zagen we de focus vooral op de Horde liggen, terwijl in United in Stormwind de Alliance centraal staat.

Tradeable, Questlines, Mounts en Profession Tools

De aankondiging zat alvast vol met nieuwigheden. Zo is er het keyword Tradeable, dat je een kaart laat omruilen met een kaart in je deck voor de lage kost van 1 mana. Ook Questlines werden toegevoegd, 10 Legendary spells die meteen doen denken aan Quests uit eerdere expansions. Je voltooit ze in verschillende stappen om uiteindelijk een mercenary als beloning te krijgen.

Wie World of Warcraft als eens gespeeld heeft, weet dat je op een bepaald moment een Mount kan kopen. In dit geval voorzien deze kaarten je minions van allerhande buffs. Je krijgt ook toegang tot Profession Tools, wapens die niet gebruikt worden om aan te vallen, maar speciale effecten hebben.

Year of the Gryphon: Fase 2

De nieuwe uitbreiding is echter niet beperkt tot nieuwe kaarten voor Standard. Fans van Battlegrounds zullen de kans krijgen om volledig nieuwe cosmetics aan te schaffen en bepaalde minion types zullen een update krijgen. De nieuwe game modus, Mercenaries, zal ook ergens tijdens deze tweede fase gelanceerd worden, al is het nog niet duidelijk wanneer juist.

Pre-purchase United in Stormwind

United in Stormwind is nu beschikbaar als pre-purchase in bundels van 60 of 80 kaartpacks met verschillende extra’s. Spelers die vanaf vandaag inloggen in Hearthstone zullen alvast gratis Flightmaster Dungar ontvangen, een Legendary minion. Forged in the Barrens wordt afgesloten met het jaarlijkse Fire Festival. Er staat dus heel wat te gebeuren in Hearthstone tot de release van United in Stormwind op 3 augustus.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business