Nieuws

Spotify brengt offlinemuziek naar Apple Watch

Spotify offline Apple Watch
Na Deezer brengt nu ook Spotify offline luisteren naar de Apple Watch. De functie wordt uitgerold en is alleen voor Premium-abonnees.

De Zweedse muziekstreamingdienst is sinds deze week begonnen met de uitrol van die functie. Daarmee kunnen gebruikers vanop hun Apple Watch (Series 3 of hoger) offline muziek beluisteren. Een veelgevraagde functie die nu eindelijk wordt uitgerold.

Spotify offlinemuziek

Een dikke maand geleden lanceerde Spotify officieel de nieuwe feature voor Apple Watch-gebruikers. Sindsdien melden verschillende klanten dat ze hun muziek al offline kunnen zetten op hun geliefde smartwatch. Het gaat daarbij om update 8.6.40.1248. Als je je muziek offline zet kan je deze streamen aan maximaal 96kbit/s. Je hebt – zoals vermeld – minstens een Apple Watch 3 met WatchOS 6 nodig om hiervan gebruik te kunnen maken.

Volgens de eerste berichtgeving wordt de functie geleidelijk aan uitgerold. Het is dus niet gezegd dat je meteen ook die update zal krijgen maar gewoonlijk duurt zoiets maar enkele dagen. Heb je een Apple Watch en wil je offline muziek luisteren? Dan moet je nog even geduld hebben. Bovendien is de feature alleen beschikbaar voor Premium-abonnees.

Hoe werkt het?

  1. Zoek de muziek of podcast die je wil downloaden op je Apple Watch
  2. Tik op de drie puntjes en kies voor de optie ‘Download naar Apple Watch’
  3. Op je Apple Watch kan je in de Downloads-sectie je downloads volgen
  4. Van zodra ze gedownload zijn, kan je genieten van je muziek

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business